..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Thursday, 20 December 2012

Tumpang Feeling


once again.. post di dinihari..
entahlah.. skrg nie pepagi buta nie la byk bebenor ideanye kan..
ho ho ho.. layankan aje laa..

Tumpang Feeling..
hahaha.. feelin ape tuh??? ahh malulah nak cakap..
heee.. baby story2 kasi ilang malu okei..

biasalah.. hujung tahu.. musim cuti sekolah
musim cuti sekolah bawak 2 maksud..
1. Shooping Time.. sale sana sini..
2. Kahwin Time.. Kenduri sana sini..
betol tak?? tak percaya?? korang pi survey,..kompom korang setuju..

baby takmo cakap pasal shopping sebab baby BUKAN kaki shopping..
baby nak citer someting yang ade kena mengena dengan kahwin.
tapi bukan psl my wedding yang lambattttttttttttttttttt lagi tu.

sekarang nie macam dah jadi trend when masa wedding tu ada videographer yang rekod moment indah.
normal la tu.. kalau boleh nak kawen tu biar sekali seumur hidup..
walaupon ade jugak aura2 nakal si lelaki yang menggedik nak poligami kawen banyak kali kan..
so.. baby pon usyar la video kawin orang orang nie..
saja.. xde keje..
orang hantar link at my FB.. kita tengok je la kan..
ade jugak yang kawan-kawan tunjuk..
kongsi kebahagiaan katanya..

tengok bukan takat tengok je tau..
belajar sekali.. pasal angle.. teknik sambung scene..
storyline.. lighting dan lain lain..
mana la tau kot kot keje bidang broadcast kan.. huu..
sambil2 tu amik juga la idea psl kahwin..
pasal bajunya.. pelaminnya.. suasa rumahnya..
motif??? sebab tak de keje..
alang alang tengok tu..kasi biar habissss huu..

dan paling TAK BOLEH BLAH..
baby sempat feelin2 verangan jadi pelakonnya tuh..
aiseyman.. *tutup muka dengan bantal*
hahahhaa.. ok saya malu~!!
but tak salahkan?? huu

oh ya~!! baby sertakan video video ala-ala perkahwinan sekali dlm post nie..
wedding nie ..
haa.. kalau korang nak joing tumpang Feeling.. silakan ok~!!



ok la.. malu dah nie..
nak off dulu la..
kita sambung nanti ek.


EditingMySpace.com - Valentines Day Dividers


BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment