..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Friday, 21 December 2012

Kena Tinggal


hello... gud morning..
awal plak bangun nie kan..
so.. alang2 dah bangun tu... baby update kejaps la blog nie..

tarikh 20 Disember 2012.. memang cantik..
20 - 12 - 2012
haa.. suweetkan..
tarikh nie family baby tinggalkan baby..
diorang pi bercuti..

sepatutnya baby ikut sekali bersama dengan mereka ke Bangkok..
namun disebabkan tanggungjawab lain.. baby kena akur untuk tidak ikut serta.
siyesly.. im alone in Malaysia..

Thanx to UiTM.. sebab anda berjaya buat saya sedih..
sedih la... kena tinggal kot.
disebabkan ada interview untuk sambung ke Degree..
i choose to stay walaupon hati meronta nak pergi..
"tak ape laa.. Bangkok next time boleh pergi.. study tu penting " - Baby (ayat nak pujuk diri)

mama, papa memang berat nak tinggalkan baby..
apatah lagi dok sensowang kat umah..
tak tau nak campak kat mana dah baby.. umah pakcik, dia dok bujang..
umah makcik... jauh sangat la pulak kat Melaka tu.
and at last.. i can stay heavenly at my home..
bukan ape.. baby tak suka duduk menumpang..
ralat nak buat apa-apa.. macam ade mata memerhati..
but i know my parents have a good intention for me.



and i have cik Diny to stay wif me..
until when im not that sure.. but yes.. she is here.
thanx buddy..

and ade cik abang tu cakap nak care pasal kita kan sepanjang family tadek.
and im expecting it rite now..
haha.. thanx sayang... i love u more..



EditingMySpace.com - Valentines Day Dividers



BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment