..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Saturday, 15 December 2012

Stress + Happy


salam..
once again.. post dipagi hari..
ekceli penat jugak la.. sebab jauh berjalan ke sana sini..
but then. mcm biasa.. otak TAK bagi tido..
so.. bdn pon ikut je..

well.. 14.12.2012 adalah hari yang penat..
ade kisah stress dan ade kisah happy..
baby citer yang happy dulu la..
senyum2 dulu.. baru meraung.. haaa..

 Yang Menarik. 



  1. Meatballs IKEA
baby dapat makan meatballs ikea..
hahaa.. mungkin orang kata.. biasa je..
tapi baby dah mengidam (mengidam ke?) nak makan nie dh 1 bulan..
tapi x pegi2.. so.. kebetulan baby ade interview kat Damansara Perdana tadi..
ape lagi.. panjang langkah la ke IKEA.
makan pulak dengan adik2 n papa.. (sebab papa hantar n bwk adik2 skali)
orang kata, bende sikit makan beramai2 tu nikmat..
so.. makan rebut2 dengan adik itu syiokk~!!



  2. Jumpa Zureen
hurm.. rasanya kalau dia tu pembaca setia blog baby..
akan tau kot siapa zureen tu..
dia ekceli anak abg angkat baby..
si comel lote itu..
tadi tengah jenjalan.. tiba2 terserempak dengan ateh..
dengan selamber ditengah jalan baby buat drama.. wahahahaha..
papa pandang baby pelik je.. sebab memang selama ni papa tak kenal kawan kawan baby..
baru tau networking ai meluas.. haha.. (ok riak disitu)
so.. jumpa dengan si kecik tu.. dapat lepas rindu..
yang penting.. dapat CUBIT pipi dia.. hahaha.. itu wajib..
kalau masa lawat dia tu dia terpikat dengan Batman i kan..
kali nie mata dia pandang papa aje.. orang lain tak endah..
hish budak kecik ni... lelaki ajer kan yang ko pandang..



  3. 6D Motion
biasa dengan 3D, 4D motion cinema kan..
kali nie 6D pulak.. ngeh ngeh ngeh..
ekceli papa dah beli voucher dia.. konon nak merasa la kan..
then bila dah ade kat area tu sajalah nak pergi tengok..
mula2 just nak tengok tengok.. sekali jadi lain.. kitorang pergi try.
and filem dia lak papa pilih citer hantu..
ok.. ai takut.. serammm hokey.. ai dont like.
baby memang penakot.. nak buat camne.??
so.. masa dalam tu.. tipulah kalau kata tak menjerit..
sampai ilang suara ni menjerit.. hahaha..
nanti nak bawak Batman la pergi try bende tu.. ngeee. joms sayang.


  4. Cupcakes
baby dah lama nak makan cupcakes nie..
so.. bila da sampai the curve tu.. ape lagi.. makan time la..
tapi baby beli bungkus aje..
selamanya cupcake chic..



 Yang Tak Berapa Nak Menarik 

1. Interview Iternship
tadi ade interview.
baby tak rasa baby buat yang terbaik.. and i know i can do better..
bukan ape.. baby nervous + rasa nak gi toilet yang ditahan2..
sejuk beb.. dia bukak yang paling rendah suhu.. ai mana tahan..
so.. tahan pergi tandas tu.. end up bertambah nervousnye..
habis semua ayat tu entah kemana pergi.
cakap pon bukan bukan..
hoh.. sedih :(

2. Interview Degree
baby memang happy.. coz baby antara yang terpilih untuk buat degree..
baby mohon Degree in Public Relation..
aim nak jd PR/ Marcom untuk MAS..
gara2 nak flight ticket free.. hahaa.. ok kan?
travelll sana sini.. huu..
tapi masalahnye sekarang.. Interview tu pada 22 hb December
masa tu plannya baby nak ke Bangkok..
siyesssssly
dua2 baby nak.. bercuti pon nak.. belajar pon nak..
so.. yang mana satu..
kalau duduk Malaysia sensorang.. kompom baby menangis ari2..
siapa nak berkawan dengan baby.
teman baby sorang2..
dulu masa dorang pergi China, baby tak terasa sangat sebab masa tu ade kelas..
tapi menangis jugak sorang2 malam2..
teringat dok Malaysia sensorang..
sakit ke.. ape ke.. siapa nak tolong?
Batman? entahlah.. dia dah tak pandang baby dah kot..
dah berubah hati dah kot..
hmm.. 


EditingMySpace.com - Valentines Day Dividers


BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment