..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Sunday, 28 August 2011

Aku Pendendam

hurm... nie tgh memusahabahkan diri..
dan cuba tenangkan diri..
entahlah.. siyesly x paham dengan diri nie..



dulu kami rapat.. tapi lepas 2 tahun...
banyak yang berubah..
kami dah x banyak cakap..
mcm ada gap antara kami..


encik giant

mungkin dalam masa 2 tahun nie..
mereka ade kenal dengan gadis lain incik giant kan..
dan aku plak bizikan diri...
sebab tu kot kami dah x rapat..

tapi... akhir2 ni.. hubungan kami mcm dingin..
bkn aku dgn incik giant laaa..
aku rasa geram... marah.. kecewa.. sakit ati..
kadang2 aku rasa macam aku dicabar dengan dorang..
kenapa??? aku sendiri x taw..
ade la kisahnye...



aku sekarang macam x boleh nak dengar nama dorang...
tengok pon dah naik dah rasa x senang hati..
kalau tengok muka... aku dah jadi macam patung..
x de la nak citer citer..
x de lagi nak gelak2..

tadi sekali lagi.. aku buat perangai.
aku cuba tahan diri..
tapi.. dada aku ase mcm nak meletup tahan perasaan.
aku takut klu aku nampak dorang.., aku meletup..

kesian kat incik giant...
dia tersepit kat tengah2..
dua2 tu orang penting dalam hidup dia..



im sooo sorry... i think i need to do this..
aku x ckup kuat nak berdepan dengan dorang..
macam hari tu.. pas tgk muka dorang..
aku ngan incik giant gaduh..

aku masih x dapat nak predict ape kesudahan citer kami..
aku harigai dia..
tapi... aku masih sakit hati..
ye~!! aku ni pendendam orangnya..
sebab tu jangan disentuh aku...
bak kata orang.. x diusik ular yang sedang lena..


BabyNurul Ain

Saturday, 27 August 2011

Jejak Kasih Bersama DunHiLL

tadi jejak kasih kejap...
korang ingat TV3 je ke ade jejak kasih???
baby pon ade taww...

kali nie,, menjejaki kawan irc
muahahaha,, kawan irc yew..

nama dia DunHiLL
kawan masa kat kampungchat (kc)
tu la gambor nye..
nampak je mcm cina... tapi melayu..
xtaw la klu ade mix....
tapi.. cakap dia... dah ditelan dialek n slanga org melaka..
pekattt sehhh.. kalah aku.. whahaha

ekcelli baby ngan dia mmg dh lme kawan..
tapi... nama pon kawan chat.. mmg la x penah jumpa..
dulu nak kata rapat sangat tu idok ler..
tapi.. rapat la jugak..
dia pon rajin contact dulu..
selalu gak dia tepon dulu..
tapi.. kisah 4 tahun lalu..

since nama pon kawan irc..
more pada chat la kitorang kan
ym... chat...
so.. skali tu... lama tu dia x on9..
then lama gak dia x tepon..
so.. kira lost contact ler..


tapi.. fb diA in my fren list taww...
huuu huu...
tp x tegur2 sangatt.. weee

sekali.. nampak dia komen kat wall incik giant..
eh.. eh.. giant ni kenal ke?
so... pi la soal siasat si giant ni..
sekali... giant bukak citer..
yang si dunhill ni ade ajak dia turun KL..
buka puasa ngan budak malaychat kot,..

pastu pujuk incik giant ajak mamat tu ajak jumper..
memula tu x jadi...
sekali hari nie.. jadi..
wahhh.. rezeki..


first time jumpa... setelah 4 tahun..
perghhh.. lama tuh..
then... kitorang pon dok lepak2..
dok citer2... dok sembang2..
n he totally lost..
sbb dia x ingat..
cehhh...

x pe la... jnji kita hepi kan??
ni la kisah jejak kasih...
muahahhaa..

BabyNurul Ain

Friday, 26 August 2011

Epi Holiday & Selamat Hari Raya

entry ni simple aje..
just nak suka2..
nak senyum2...

baby mengambil kesempatan nie
tuk wish kat kawan-kawan sumer...


dan


maaf zahir & batin

maaf... x sempat nk buat kad raya..
bz sangat...
nak deting pon x de masa.. (cewwaahh)

BabyNurul Ain

Aku Lupa Password

yess~!!!
akhirnyaaa..
nak buat satu pengumuman...
AKU LUPA PASSWORD..

password yang aku reka sendiri..
password yang aku buat sendiri..
password yang aku set sendiri..
Aku sendiri jugak yang lupa..
muahahahha...

abis laaa Bb aku..
entah ape jadi.
bila aku lupa password keypadnye.
muahahaha.. abislahhh.
moncet sungguh ~!

BabyNurul Ain

Thursday, 25 August 2011

Yeah !! Abang Baru


salam..
baby ngah mood epi..
mana tak nya... baby dapat abang baru
hehehehe..

mungkin ade setengah orang nak cakap gedix.. menggatal la ape la..
lantakkan aje...pedulik ape aku..
bukan dia rasa ape yang baby rasa kan..
mcm orang yang x de abang..
im feel good bila ade org sudi nk menyayangi n mengasihi diri ini..
wahhhh ayattt... fewwiitt~


nie la rupa abg baru saya..
Chomatt Samad
memang comel... ekekeke..

baby kenal dia kat facebook..
rapat pon kat facebook..
dia ni kawan pada abang angkat baby, Qazem Nor..
so.. dok kaco2 dia pon kat facebook..

dia ni pelakon taw...
kalau rindu dia... boleh tengok dalam citer tahajjud cinta
ala.. slot zehra... kat Tv3
dia pegang watak adik kepada fauziah gous..

ok.. before i end...
baby sertakan sikit gmbr2 dia ok..




BabyNurul Ain

Person That I Love Most

sekarang nie..
orang dok sebok cakap pasal nak balik kampung..
nak balik raya...
tapi.. aku plak x de mood nk balik KL..
lgpon dh duduk kat kampung,
so dok je la sini dendiam..
n tunggu family dtg..

tipu lah cakap x rindu kat dorang..
buruk pangai pon family..
geram.. marah.. pon family..
walau mcm mana sakit ati pon.. 
tetap nak tgk jugak wajah2 dorang..


my parents with sedara...
tuh my parents...
papa yg pakai baju kemeja tu...
mana ade lg laki lain kan? hee..
ummi plak.. yang baju kurung biru.
gambar ni dengan wan perak & sedara..



my sista, jiha
nie la satu-satunya adik pompuan yang aku ade.
best ngan dak kecik ni..
x mcm2 ragam... x byk kerenah..
tu sebab antara adik badik.. selalu bawak dia kluar.
dia ni jugak yg senang disuruh itu ini..
hahahah.. aku ni ske buli dak ni..


my brother, danial
dak ni yg menyampah tuu... dia ske jerit2..
konon mcm macho la kot..
tapi... for me.. dia ni saje..
attention seeker..
kat umah.. dia la pembuat bising..
tapi.. klu dia x de... sunyi la plak..



my brother, luqman
ni mamat perasan bagus dlm umah..
konon semua serba tahu...
tapi... hancuss jerr
tapi... dengan dia ni la best nk lawan cakap..
huu

hmm.. x sabar nak jumpa dorang..
la nie x jumpa windu..
sensitif sikit bila orang citer best2 psl family dia..
winduuuu..

BabyNurul Ain

Wednesday, 24 August 2011

Pose Like Koo Hye Sun

dah update pose mcm laki...
so.. kne la update pose mcm pompuan plak..
baru la namanya adil kan??


model pilihan baby kali nie..
Koo Hye Sun
(Geum Jan Di - Boys Over Flower)

so... enjoyyyy ~!!


BabyNurul Ain

Pose Like Kim Hyun Joong

tadi blogwalking...
mcm x best pulak x update citer pasal pose ni kan..
so... kali nie.. baby buat 1 entry khas buat :
mereka yang nak belajar posing
mencari idea.
tmbh idea
dan lain2 berkaitan dengan posing ni lar kan..


model pilihan baby..
KIM HYUN JOONG (ss501)
so.. kira entry ni khas buat lelaki la kan..
xkan pompuan nak pose mcm dia plak an.. huu..
tuk pompuan.. nnt baby update entry lain ekk..

so.. enjoy la ye...
 

BabyNurul Ain

[Fashion] Kim Hyun Joong

hye sumer...
selalu baby dok merepek meraban kan?
then... citer psl pengalaman ke ape ke...


now.. baby nak bincang pasal fashion la pulak..
fokus utama ialah fashion rambut,,
model yang baby pilih kali nie ialah
KIM HYUN JOONG
leader kumpulan SS501.

kenapa baby pilih Kim Hyung Joong.
1stly.. sbb baby minat dia..
dia sangat cute..
n fashion rambut dia sangat cantik..
heee..


so... nie la hasil kajian baby...
i dont put all here ye..
kang post ni dok panjang bebenor plak nnt...
just put some here... :)




BabyNurul Ain