..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Wednesday, 5 December 2012

Durian


kali nie nak update sikit..
akhir akhir nie ramai lak yang dok post pasal durian..
makan durian la.. nak makan durian laa..
nampak banyak durian la...
tak kurang jugak gambar durian dan pose pose menyakitkan hati bila diorang makan durian.
bukan ape.. sebab baby tak dapat lagi nie..
puas dah merengek dengan papa dan mama..
tapi hampeh je.. diorang tak layan..
sabooo je lah..

baby boleh tahan jugak laaa bab durian..
selalunya bila musim buah tiba... memang baby dok tunggu nak serang dusun durian..
bukan ape.. sedap.. dan bukan selalu boleh dapat..
so. bila dah musim nie.. ape lagi.. borong sakan laa kan..
heee...

lantaklah orang cakap durian ni bau dia kuat laa...
panas laa.. ape la..
janji dapat.. memang puasss hati..
bila dah menghadap buah durian.. kompom baby diam.. hehe

baby tak tau la nak cakap baby bedal banyak ke tak..
but then.. selagi tak puas.. baby takkan stop makan..
tapi xde la pulak makan sensorang kan..
dari konon-konon nak makan 2-3 ulang end up sampai duduk bersila tak nak bangun la kan..
tapi baby just makan buah durian mentah..
i mean yang tak dimasak..
kalau dah jadi jem durian ke.. bubur durian ke.. memang harem baby nak sentuh..
hahaha.. memilih...
whatever.. baby memang tak boleh telan..
so.. daripada seksa diri sebab sakit perot baik baby demand awal awal kan..

oh ya.. Mister Batman ade cakap
"nanti nak bawak sayang laaa pergi makan durian kat satu tempat nie..  makan durian banyak tak??? nanti bila dah bawak tu jangan meroyan n merengek pulak pasal durian... "
hehee.. baik boss..
jom pergi... eksaited dah nie~!! 


EditingMySpace.com - Valentines Day Dividers



BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment