..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Friday, 14 December 2012

Aku Keliru


salam.. post dipagi hari..
eksaited punya pasal.. haha..
tipu jer.. ekceli sebab dah tertido awal tadi..
so.. bila terjaga.. jadi segar bugar la kan.
so.. amik kesempatan update kejap..



ekceli baby keliru..
tak tahu yang mana satu..
dalam diri baby dok berperang..
negatif dan positif dok berperang.. sampaikan akal jadi pusing..
hati jadi gundah..

hurm.. once again.. kisah cintaku x sehebat Shah Jihan dan Mumtaz..
baby just tak tau nak buat ape dah..
dia bagaikan airbatu.. sejukk je.
lambat bebenor nak cair nyerr..
tapi x pe.. keras2 airbatu tetap juga akan cair kan..
hope baby kuat menanti waktu tu..

baby dan batman dah x macam dulu... boleh bergurau bila bila.
usik mengusik.. gelak ketawa.. bahan membahan..
now.. cakap.. then diam.
awkward giler kot.. hmm.. why?
but then.. dia dahboleh berkongsi jugak la sikit sikit..
dan boleh bercerita sikit sikit..

betul la kata orang..
3 bulan pertama bercinta.. akan ada dugaan melanda..
betol la kot.. tengok la.. badainye..
kalau dah kahwin nanti macam mana la agaknye kan??
hmm.. *sakit kepala fikir*



 what should i do?
baby nak jumpa dia.. but he's kinda busy
hurm.. should i wait? tapi sampai bila?
arghhh~!!! stress!!

baby just harap.. bila waktu itu datang ia tidaklah sesuatu yang terlambat..
baby siyes sangat takut..
hope sejarah dulu tak berulang lagi.


EditingMySpace.com - Valentines Day Dividers


BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment