..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Wednesday, 12 December 2012

Tag : person that you wanted to meet


hello..
just nak update sesuka..
kali nie baby nak main Tag...
orite.. kita mula sekarang. ~!!

 Orang Yang Awak Nak Sangat Jumpa



1. Mr Batman
✿◕ ‿ ◕✿ ramai kot boleh teka kenapa baby nak sangat jumpa dia nie.. opkosla sebab dia buah hati pengarang jantung baby.. mesti la nak jumpa dia kan.. ✿◕ ‿ ◕✿
✿◕ ‿ ◕✿ mula-mula nak letak family.. but baby selalu jumpa dengan family.. so i put him rather than family.. sebab kami ni bercinta je.. belum bernikah.. so  xde la nak jumpa selalu tu kan ✿◕ ‿ ◕✿

2. Kerabat Diraja Negeri Selangor
✿◕ ‿ ◕✿ yang ni impian yang tak tau bila boleh tercapai... hehe ✿◕ ‿ ◕✿
✿◕ ‿ ◕✿ dulu pernah la sekali pergi hi-tea dengan kerabat Selangor masa zaman skolah dlu.. waa hebat tak?? hahaha.. pergi atas jemputan ok.. tapi pihak sekolah yang pilih wakil.. ✿◕ ‿ ◕✿
✿◕ ‿ ◕✿ since baby anak Selangor... teringin jugak nak gather together gether dengan kaum kerabat negeri Selangor ni kan.. hehe ✿◕ ‿ ◕✿



3. Zul Huzaimy Marzuki
✿◕ ‿ ◕✿ baby minat dia.. bagi baby dia punya bakat yang sangat tinggi... cuma dia xblh menyanyi je la kan.. kalau tak dah boleh amik pakej dah... hehehe ✿◕ ‿ ◕✿
✿◕ ‿ ◕✿ baby suka dengan cara pembawakan watak yang diberikan.. bagilah ape saja.. dia akan buat yang terbaik.. interpretasi diri dalam setiap watak yang dibawakan itu kebayakannya cemerlang dan menjadi.. so.. baby do adore him much ✿◕ ‿ ◕✿
✿◕ ‿ ◕✿ rasanya tak salah kan.. kalau baby nak jumpa dengan pelakon idaman baby.. ala.. orang lain minat itu ini tak pe.. takkanlah baby tak boleh kot.. huu ✿◕ ‿ ◕✿



4. Aznil Hj Nawawi
✿◕ ‿ ◕✿ kalau bercakap soal pengacaraan.. kita boleh katakan dia anatra yang terbaik.. dan baby bercita cita nak jadi seperti dia.. terbaik dalam bidang baby sendiri ✿◕ ‿ ◕✿
✿◕ ‿ ◕✿ baby kena akui.. walaupon umurnya agak tinggi namun kelainan, keunikan pada program kendalian beliau memang luar biasa..  ✿◕ ‿ ◕✿



  5. 2 PM
✿◕ ‿ ◕✿ one of Korea Group yang baby minat... punya personality yang unik dan menonjol.✿◕ ‿ ◕✿
✿◕ ‿ ◕✿ dalam kumpulan nie.. member yang paling baby suka ialah Nichkhun dan Taecyeon.. ✿◕ ‿ ◕✿
✿◕ ‿ ◕✿ i just wish we can be mate.. haaa nampak tak tinggi harapan tu.. huu✿◕ ‿ ◕✿



  6. Angelina Jolie
✿◕ ‿ ◕✿ sebut je Angelina Jolie.. ramai akan ingat mengenai bibir sexynya.. lakonan mantapnya.. aksi.. dan Brad Pitt hehe ✿◕ ‿ ◕✿
✿◕ ‿ ◕✿ mengenai Angelina Jolie nie baby minat berkenaan dengan misi kemanusiaan yang dia ikuti... program kemasyarakatan.. aktiviti sukarelawannya.  not only have a beautiful figure and face but also have a warm and beautiful heart ✿◕ ‿ ◕✿




  7. Kim Hyun Joong
✿◕ ‿ ◕✿ dia antara sebab utama kenapa baby minat Korea dan Kpop.. sebab dia.. dia artis pertama yang berjaya ikat baby kat dunia Kpop penuh warna warni ni.. ✿◕ ‿ ◕✿
✿◕ ‿ ◕✿ baby suka dengan kebolehan dia menari.. whoaa.. sharp ok~!! sangat cantik koreografinya.. walaupon tarian yang sama dilakukan bersama dengan ahli kumpulannya SS501.. namun dia lebih sexy, cantik dan menonjol berbanding dengan Park Jung Ming (SS501) yang terkenal dengan sexy charismanya. huu✿◕ ‿ ◕✿



8. Super Junior
✿◕ ‿ ◕✿ Super Junior punya nama besar di Korea dan juga di Malaysia.. rasanya tak salah kalau baby katakan 1 dunia ni kenal Super Junior since kumpulan nie memang terkenal di seluruh dunia dengan show dan roadtour mereka✿◕ ‿ ◕✿
✿◕ ‿ ◕✿ i just love them walaupon kadang-kadang bila tengok video video mereka rasa macam nak pengsan tengok gelagat mereka.. namun tetap cute.. ✿◕ ‿ ◕✿
✿◕ ‿ ◕✿ ahli kumpulan yang paling baby minat ialah Donghae, Heechul dan Leeteuk✿◕ ‿ ◕✿

9. Shaher Dattani
✿◕ ‿ ◕✿ he is one of my memory.. yang paling baby sayang nak buang.. sebab dia pernah jadi yang terindah dalam diri.. ✿◕ ‿ ◕✿
✿◕ ‿ ◕✿ dia bagaikan abang.. bagaikan kakak. bagaikan ayah juga kadang pada baby.. dan juga teman yang paling baby rapat suatu ketika dahulu.. ✿◕ ‿ ◕✿
✿◕ ‿ ◕✿ baby banyak belajar mengenai kehidupan daripada dia.. namun mungkin bukan jodoh kami untuk terus bersama.. dia pergi menjalani kehidupan dia.. ✿◕ ‿ ◕✿
✿◕ ‿ ◕✿ i miss you sez.. thanx for everything. ✿◕ ‿ ◕✿



EditingMySpace.com - Valentines Day Dividers


BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment