..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Wednesday, 5 December 2012

1st Giveaway by Chirp-chirp!




1st Giveaway by Chirp-chirp!

hurm.. first time ever la kot dekat blog baru nie baby join contest giveaway nie kan..
since dianjurkan oleh my fren.. ape salah support sikit kan..
kata kawan rite...
so..  nie serba sedikit why Baby Nak Menang This Contest..



antara tiga tu kan... baby pilih PEPANDA.. sebabnye..


  • my handphone kaler putih.. boleh la gan sama kaler dengan pepanda.. baru secocok.. sepadan dan seangkatan dengannya.. white- white = super white.. 
  • baby memang minat panda.. sebab dia cute sangat.
  • nak capai hajat tak kesampaian... ye lah dulu masa pergi holiday ke Beijing, China.. baby cuma sempat pandang beruang PANDA dari jauh.. nak pegang tak berani sebab masa tu baby kecik lagi kan.. nak beli beruang panda tapi papa tak bagi pulak.. penuh bag katanya.. so.. kalau dapat keychain / handphone stripe nie boleh lah simpan sebagai kenangan.
  • sebagai tanda persahabatan.. biasa orang bagi Friendship wristband kan.. ape kata kali nie kita tukar jap tradisi tu.. jadi bagi handphone stripe nie kat baby.. boleh simpan and jadi kenangan persahabatan kan.. amacam caya tak?? hehe
  • kebetulan tadi masa boyfie terchenta baby call, dia panggil baby as "PANDA".. nie kalau dapat handphone stripe nie memang nak Show Off kat dia.. ingat panda tak comel ke?? comel tau.. macam I.. 


EditingMySpace.com - Valentines Day Dividers


BabyNurul Ain

2 comments:

  1. all the best ain! tqvm sudi join GA ni! keep on supporting! hee :D insyaALLAH pemenang akn diumumkan pada akhir masa 12/12/2012 ni. check namelist peserta okay, takot ada yang tertinggal (http://ice-chirp-chirp.blogspot.com/2012/11/nama-peserta-lucky-number-ga.html). tq very much again! korang memang best! hee ^_^

    p/s: kelakar je baca post ain, pape pon. tqvm! hee

    ReplyDelete
  2. haha.. thanx sha..

    kelakar ke?? biasa je kot.. hee

    ReplyDelete