..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Monday, 26 August 2013

[My Dream] Bedroom


kita try make over bilik tidur pulak..
eee... bestnyewww... 
penting kot bilik tidur nie..
sebab manusia perlukan rehat yang secukupnya.. 
dan bilik tidur adalah permulaan moodnyaa..

..:: Modern Design :..

     

..:: Romantic Design ::..

   






Love,
BabyNurul Ain

Illuminati


。◕‿◕。 Illuminati 。◕‿◕。

Illuminati (Illuminatus) adalah istilah dalam gerakan pencerahan rahasia Society of Gesu(Società di Gesù) terhadap otoritas Gereja Katolik Roma. Pembentukan majelis pencerahan dihimpun oleh Duke Ernest II of Saxe-Gotha-Altenburg danGabriel Lenkiewicz SJ yang terdiri dari sebagian kecil keluarga bangsawan dan non-bangsawan di abad 18 dalam rangka membahas vonis sesat yang dijatuhkan oleh otoritas Gereja Katolik Romaterhadap Society of Gesu, yang diasingkan pada Julai 1773 oleh Pope Clement XIV dan Ordo Dominus ac Redemptor serta diusir oleh 83 pemerintahan kerajaan Eropah, yang sekarang dikemas sebagai sejarah Freemasonry.



Misi Dari Illuminati
  1. Penghapusan semua memerintahkan pemerintah
  2. Penghapusan hak milik pribadi
  3. Penghapusan warisan
  4. Penghapusan patriotisme
  5. Penghapusan keluarga
  6. Penghapusan agama
  7. Menciptakan pemerintahan dunia
Perancangan Terhadap Perang Dunia 

  • Perang dunia I adalah perang untuk menghancurkan tsar rusia, seperti yang pernah dijanjikan nathan rothschild tahun 1815. Tsar akan digantikan oleh komunisme yang akan digunakan untuk menyerang agama, terutama kristiani. Perbedaan antara kekaisaran inggris dan jerman akan digunakan sebagai penyebab perang ini.
  • Perang dunia II didasari oleh kontroversi antara fasisme dan politik zionisme dengan pembunuhan orang yahudi sebagai pemancing kebencian orang terhadap jerman. Perang ini dirancang untuk menghancurkan fasisme (yang juga dirancang rothschild) dan meningkatkan pengaruh politik para zionist. Tujuan lain adalah untuk meningkatkan pengaruh komunisme ke level yang bisa menandingi kekuatan kristiani.
  • Perang dunia III dirancang dengan menciptakan kebencian terhadap dunia muslim dengan menempatkan mereka untuk berperang melawan kekuatan zionist. Saat itu terjadi, negara-negara lain di dunia akan terpaksa berperang satu sama lain dengan menyebabkan kehancuran bagi mental, fisik, spiritual, dan ekonomi mereka.





Love,
BabyNurul Ain

Friday, 23 August 2013

Shahid Kapoor


ok.. xmo ckp byk..
cuma nk korang tatap gmbr shahid kapoor ni byk2..
sampai kowang jatuh hati kat dia..
mcm baby gax.. hehe

                   

encem kan??
hehe..





Love,
BabyNurul Ain

Lirik Malu Tapi Mau - Winx



go go go!
hey hey hey!

senyummu aku suka, gayamu aku suka.
tingkahmu aku suka, candamu aku suka.
dari ujung rambutmu sampai ujung kakimu, semuanya aku suka.

wajahmu aku suka, rambutmu aku suka!
matamu aku suka, hidungmu suka!
dari ujung rambutmu sampai ujung kakimu, semuanya aku suka.

kamu kamu kamu, curi perhatianku.
ingin slalu dekat dengamu.
malu malu malu ku tapi, mau!
kau tlah merubah duniakuuu.

you change my world.
you change my world.
you change my world.

wajahmu aku suka, rambutmu aku suka!
matamu aku suka, hidungmu suka!
dari ujung rambutmu sampai ujung kakimu semuanya aku suka.

hey hey hey!

kamu kamu amu curi perhatanku
ingin slalu dekat denganmu
malu malu malu ku tapi, mau!
kau tlah merubah duniakuuu.

you change my world.
you change my world.
you change my world.

wajahmu aku suka, rambutmu aku suka!
matamu aku suka, hidungmu suka!
dari ujung rambutmu sampai ujung kakimu semuanya aku suka.

hey hey hey!

kamu kamu kamu curi perhatianku.
ingin slalu dekat denganmu.
malu malu malu ku tapi, mau!
kau tlah merubah dunia
kau tlah merubah dunia
kau tlah merubah duniakuuu.

you change my world.
you change my world.
you change my world.

you change my world.
you change my world.
hey!





Love,
BabyNurul Ain

Quotes




I realized
that I made decision
deemed impossible by many
BUT it was NOT.
Fact is
YOU are
confined only by
the WALLS you build YOURSELF








Love,
BabyNurul Ain

Wednesday, 21 August 2013

LadyBie Beraya



kali nie just a simple post...
just nak share pics pics baby beraya.. 
haha.. show off sikit katanya..

so.. kita layannnnnnnnn aje k

..:: Raya Pertama ::..

  

raya pertama nie tema dia Princess Fiona..
why??? sebab design baju dia yang macam lengan kat dress baju Princess Fiona dlm citer Shrek..
1 more.. mom salah pilih kain...
kainnya kembang n susah nak bentuk.. hasilnya nampak mcm gemok..
huwaaa.. i hate this baju the most~!!!

   

**********

..:: Raya Kedua ::..

      

raya kedua nie tema dia Peplum & Colour Block.
i donno why i do perasan chantik pakai baju nie.. hehe..
1 think je yang spoill.. susah nak melangkah masuk kete & bila nak duduk..
so.. konsep sopan je hari nie.. 

  
   


**********

..:: Raya Ketiga ::..


since hari nie ada Open House..
qaseh pilih baju Abaya nie..
simple & nice...

 

*************************************

since cuma sempat raya sampai raya ketiga..
sebab adik Qaseh kena balik KL since dia ade kelas hari isnin..
and we've decided to went back to KL on the 4th Raya..





Love,
BabyNurul Ain