..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Saturday, 1 December 2012

Saya Sedih


dah beberapa hari terbiar blog ni..
baby tak de masa la.. bizi sikit..
lagipon mood malas berleluasa lagipon takde story nak citer pon..

baby dengan batman tak pernah gaduh besar..
ni kali pertama..
sampai 2 hari kena ignore dengan dia..
2 hari tau...
ok.. baru dua hari kata korang.. padahal sebelum ni dia tak pernah ignore baby..
ni  sampai 2 hari dia ignore.. haa.. nampak takk..

kisahnya ade kawan dia hack facebook dia.
tulis status bukan bukan..
kebetulan baby tengah sedap on9. ternampak
then.. i think i put a harsh words to him..
dia pon understand bende lain.. emosi lain.. jadi lah lain kan..

tadi dia mesej baby.. jam 12 malam.. tepat.
minta maaf dia x angkat kol baby.. takut dia terlepas marah dia kat baby..then dia cakap dia tengah tension masa kejadian tu.. and looks like i put all the blame on him..and he feel lost.
siyesly laa.. baby takde pon marah marah sampai tahap maki dia or anything..
just baby tak suka status tu.. 18SX..
bende yang memalukan..
bukan sekali kena.. dah berkali..
gara-gara dia lupa nak Log Out/ Sign Out Facebook..

memang dia salah...  tapi baby TAK cakap i put all the blame on him..
im no that stupid tak dapat beza status dia.. dengan yang kena hacked by his friend
cuma.. bende dah pernah berlaku.. dan dia x amik iktibar..
dia cakap.. " I Hate To Repeat Things"
but u keep repeating the same thing..
orang kata.. saja bagi peluang gittuu..
kawan-kawan dia pon salah jugak..
yang dok gatal tangan update status dia buat ape..
status memalukan pulak tu..
cuba status berunsur lawak.. or lain lain...
mungkin orang tak pandang serong...
baby pon mengaku la baby salah jugak..
baby emo baca status tu..
siyesly darah baby naik kot masa baca tu..
so.. all my words after that jadi emo2 sikit..

sebab marah dia tu.. dia ignore baby..
ikut hati dia kan..
i cant sleep well.. baby tunggu dia.. kot kot la dia nak mesej ke.. nak kol ke nanti..
baby cant stop thinking of him.
ade tak dia fikir.?? entah.. i cant say..

nak marah?? marahlah...
nak maki?? maki lahh..
nak herdik?? buatlah..
baby terima..  
baby tak nak dia simpan marah..
baby tak nak dia ignore baby...
i dont know how long i can stand waiting for him to be cool

bende ni je dah jadi besar..
dulu masa dia TERlepas kata.. dia fikir tak ape yang baby rasa??
bukan sekali dia terlepas kata.. banyak kali..
sampai kadang-kadang baby ni kerdil sangat dekat dia..
kadang-kadang baby rasa baby ni buruk sangat..(takde kaitan dengan rupa)
kadang-kadang baby rasa baby ni hina sangat..

masa kawan baby im 18sx dengan baby..
baby bagitau dia.. and baby tau dia marah..
sampai dia cakap..
"Abg marah, geram sebab saya nak diamkan perkara ni.. macam tak amik kesah pasal ur dignity"
lebih kurang la..
soal maruah..
tapi.. dia sedar tak baby rasa ape..
just sebab baby cakap tak payah la nak sound sound mamat gila tu..
dia cakap baby x amik kisah pasal maruah baby..
baby yang berdepan dengan dia.. dengan orang..
baby bukan hanya pegang maruah diri.. tapi juga maruah keluarga...
so.. what do u think i feel when people im macam tu..
harrassment.. geli.. jijik..
tapi baby diam aje... tak de pon baby nak ignore dia..
mesej.. call dia baby angkat..
kalau ikutkan rasa.. baby still marah.. sebab baby selalu teringat perkara tu..

pasal status hacked..
baby baca... dia berkenan dengan staff kat ofis dia..
masa baby baca tu.. baby panasss..
baby sakit hati..
baby memang awaykan diri kejap.. tenangkan hati.. tenangkan fikiran..
tapi.. baby tetap mesej dia jugak.. still accept his call..
baby dengar n baca alasan dia.. cerita dia..
baby bagi peluang untuk dia bela diri..
tapi.. bila sampai giliran dia..
why he keep rejecting my calls??
doesnt answer even 1 of my mesej..

im a negative thinker..
baby suka fikir bende bende bukan-bukan.
bende bende negatif...
walaupon most of it is my imagination.. but still ia boleh jadikan syak wasangka.
dengan dia diam beberapa hari ni..
bayangkanlah berapa banyak persoalan yang timbul dalam kepala baby..
berapa banyak spekulasi yang baby fikirkan..
"dia ade perempuan lain ke abaikan aku.."
"dia dah tak sukakan aku ke.."
macam-macam..

i know im not perfect..
im not good enough..
tapi.. sekurang-kurangnya i try to be the best for you.. 


EditingMySpace.com - Valentines Day Dividers



BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment