..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Sunday, 23 December 2012

Batman Yang Manja


good morning..
nie cerita semalam.. tapi semalam sebab penat yang teramat.. dan keterujaan nak meng-upgrade blog..
so.. baby update citer tu ari nie lar..

sejak perang melanda baby dengan Mr Batman..
kami memang macam awkward..
borak pon tak macam dulu dulu..
macam ade wall kat tengah2..
tapi now dah ok la.. tak de lah cakap nak panass.. emooo jek.

baby dah lama tak jumpa dengan Mr Batman..
dalam 2 minggu lebih la kot tak jumpa..
sebab kes gaduh ari tu..
think positif je la.. walaupon hati kita sedih dan pedih jugak la sikit kan..

kebetulan pulak family baby ke Bangkok this week..
dan baby stay alone kat Malaysia..
ade pulak interview untuk Degree.
so.. atas dasar tanggungjawab Mr Batman teman baby pagi tu..
kalau ikut perancangan awal, dia akan hantar dan kemudian jemput baby..
but sebab ade kerja last minit... dia tak dapat buat demikian.
as teman dia, baby try tu accept la..
orang kata redha jer.. lagipun sebab kerja kan..

so dalam kereta tu masa kitorang hantar Cik Diny balik dan dia tunjuk jalan nak ke fakulti tu.. kitorang berborak la...
ade la borak sikit sikit.. borak biasa je..
kebetulan pulak baby ade goreng nugget.. untuk breakfast..
masa masak tu tak sedor diri.. bukan main banyak..
so.. pack la sikit for him kan.. ye la kata nak kerja..
kena sarapan.. baru kuat..bertenaga dan cergas.
so dia plak nampak tu. makannnn je dia..
lepas satu satu.. laju.. (nampak sangat lapar dia tu)

sambil makan tu.. dok berborak.. dan dia memandu..
sekali dia cakap..

                               Err.. tak nak lah makan.. tangan saya sakit.

masa dia cakap tu.. memang peliklah jugak..
sebab nampak tangan dia elok aje..
sebelum tu dah makan elok 2 ketul nugget..
dalam hati - oh.. mengada la nie.. 
so.. suapkan dia makan.. 



jom kahwin.. best ade orang sediakan makan saya..

bila dengar dia cakap macam tu.. baby terdiam..
dalam otak dok terpikir2 jugak..
happy.. sebab dari ayat tu nampak dia memang sayangkan baby.. (rasanya lar kan)



EditingMySpace.com - Valentines Day Dividers


BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment