..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Monday, 7 January 2013

Worniojowo Giveaway by Wanynaziar'


hello.. akhir2 nie banyak jugak dapat invitation join giveaway dari kawan-kawan blog..
so.. dari tak buat ape.. tak salah kan kalau baby join kan??
kalau ade rezeki dapat something sebagai kenangan.



kali nie baby nak try join Warniojowo Giveaway by Wany Naziar..
kalau korang nak join... blh KLIK SINI

hadiah dia banyak giler.. dan menarik..
so.. if bertuah baby nak la jugak salah satu tu kan..
tak mo demand lebih lebih.. just berserah pada nasib dan luck..
insyaallah kalau dah memang rezeki.. bende tu akan jadi milik baby kan?

so.. mangsa tag saya ialah
cik Sha Churp Churp
cik Amal





Love,
BabyNurul Ain

1 comment:

  1. Terima kasih join. Promote habis-habisan sampai melebihi 30 peserta yaa :)

    ReplyDelete