..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Monday, 28 January 2013

Batman Buang Tebiat


hello gang~!!..
saje malas nak menulis.. lagipun tak ade ape yang nak dikongsikan..
so.. biarkan saja bende nie macam terawang2 kejap..
TAPI.. disebabkan hari nie ade cerita..
ade la updatenye..

Tajuk dia pasal Mr Batman
Mr Batman Buang Tebiat.
hahha.. ape yang dia buang tebiat tu??
hurm.. nie yang nak citer nie..

rasanya siapa yang follow blog baby tau kot yang Mr Batman nie macam anti Kpop
dan baby pulak boleh kata minat jugak dengan Kpop nie..
Mr Batman memang takkan layan la lagu-lagu kpop.. drama kpop ke ape sumer ni

ade sekali.. masa  tu baby macam tak berapa nak sihat..
pastu pluss dengan moody segala kan..
baby ask sumting kat Mr Batman..
..
..
..
..
..
..
..
baby mintak Mr Batman menyanyi lagu Korea (Kpop)
baby ulang sekali lagi ok~!!
BABY SURUH MR BATMAN NYANYI LAGU KOREA
but op kos la not the full song..
just a part of it je.. bahagian chorus je..

so.. baby bagi dia link youtube video clip yang ade lirik..
boleh la dia prektis and baby suruh dia nyanyi bila jumpa.
dan kebetulan baby jumpe dengan Mr Batman semalam...
haa.. ape lagi.. tuntut janji la kan..

Mr Batman nyanyi..
dok ulang .. ulang.. dan ulang..
baby lak dok senyummmm panjang...
happy lar kan sebab dia ikut jugak ape yang baby wish..
ehh.. ai x paksa tau... ai mintak elok2 okei..

"nie sayang laa punya pasal.. habis terlekat lirik lagu tu kat otak abang " - Batman 

pss... agak agak kan..
kalau baby suruh dia nyanyi lagu lain pulak kan... dia nak tak??
hmm.. tak ape la.. tunggu dia menari Gangnam Style pulak lepas nie..
heee.. suka suka suka.. 





Love,
BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment