..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Thursday, 3 January 2013

Block Date Mr Batman



post pepagi..sweet kan..
sebelum tido ingat cerita pasal my lovely Mr Batman
hahaha.. saje nak show off sikit..
sikit jer... sila jangan muntah~!!
takde nak show show mendeknye... tu cuma gurauan..
just nak citer gelagat Mr Batman jerr.

ekcelli baby ade plan yang nak dibuat pada tarikh 9 Januari..
disebabkan baby tahu Mr Batman baby tu amatlah bizi orangnya..
penuh dengan jadual jadual yang agak padat..
so.. baby plan nak block la date tu..
kalau tak block.. memang haremmm la nak dapat dia on that date..

so.. baby pon ring (call) dia..
mukadimahnya macam biasa la.. tanya buat ape.. kat mana.. bz ke..
ala.. macam korang korang selalu buat..
so.. dah habis intro.. kita pi plot seterusnya..

Baby : abang ade program ape ape ke on Wed minggu depan?
Batman : rabu minggu depan? ape tarikhnye ekk..
Baby : (selepas belek calendar kat lappy) 9hb.. free tak?
Batman : buat masa ni tak ade ape- ape lagi.. why ek?
Baby : (muka ceria) can u spare me that date plisss..
Batman : why? ade ape..
Baby : err.. ade la.. dont ask plis..
Batman : eh.. kena la tau.. takkan nak block date sesuka..
Baby : tak surprise la kalau bagitau abang..
Batman : cuba bagitahu.. kalau tak macam mana nak block date..

so.. end up.. the conversation yang sama diulang ulang
hampir 5 minit berlalu.. we keep argueing the same thing..
dia yang serba serbi nak tahu..
baby yang serba serbi nak keep it as secret..

Batman : cuba bagitau.. ade ape..
Baby : jangan la tanya.. i just want you to spare that date for me..
Batman : at least bagila tau ape bendenye.. nak jumpa ke.. nak keluar ke.. nak pergi makan ke.. ape ke..
Baby : ahh.. nanti laaa.. nanti ok bagi tau
Batman : then i wont block my date..
Baby : ala.. takkan nak jumpa boyfie tercinta kena book seminggu..
Batman : ehh.. ok la tu.. my parents book 2 weeks awal tau..
Baby : hurm.. ye la.. sape la saya ni (ayat Tacing)
Batman : between u and my parents.. they are more precious to me.. but still kena book date awal..

tengok.. demand dan over kan dia..
can i smack him??? huuu
tu la dia.. susah bila bercinta dengan orang beso beso nie..
nak kena book date segala..
siap nak kena bagitau thing in details...
ape pon.. i really hope HE wont ruined my plan..

and siyesly.. when i plan something.. kalau i dah ajak.. either with u or without u.. im gonna make the things happen as plan.. walaupon lack sana sini sikit..

p/s: To Incit Chenta a.k.a Mr Batman, i miss you and hope to see u then... i love u. 





Love,
BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment