..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Friday, 11 January 2013

Akulah Artis Itu


hye semua..
dalam entri lepas baby ade cerita pasal makan steamboatkan??
so. nie sambungannya.. tapi tanpa cik Diny Dinot..



tau tak ape itu ARTIS? SELEBRITI?
haaa.. baby nak bagitau ni..
Baby dan Mr Batman adalah ARTIS n SELEBRITI..
tak percaya?? rugi oh kalau tak percaya..
kami selalu buat show.. hebat hebat punya show..
SHOW KARAOKE~!!!
hahahhaa..

ini kisahnye...
lepas hantar Cik Diny Dinot balik.. Mr Batman ajak pergi karaoke..
since dah lama sangat tak karaoke.. layan je la kan..
kali ni karaoke kat Quality Hotel, Shah Alam..
tak lama.. 2 jam je..
cukuplah lepas gian microfon kan..



macam biasa.. bila masuk bilik karaoke.. opening oleh Mr Batman..
memula baby tak mo nyanyi... tapi tengok Mr Batman feeling habis kan..
ape lagi... baby layannnnn la jugak..
yang geramnya.. dia suka curik lagu baby..
and baby pulak masa tu nyanyi suka drop key.. hahaha...
ala.. karaoke kot.. naseb arhh..
dalam 2 jam.. macam macam lagu kitorang nyanyi..
termasuk lagu P.Ramlee, Empat dara dan lain lain..
huu.. layankan aje..



why baby cakap kami artis n selebriti..
sebab Mr Batman once dapat mic.. nyanyi feeling tak hengat..
macam dia tengah buat konsert..
baby pulak tak tahu kenapa masa tu hyperacive sangat habis satu bilik tu jadi medan pentas..

ade eksiden terjadi dalam tu..
masa tu dia tengah feeling menyanyi.. (lupa lagu tajuk ape)
Mr Batman kalau nyanyi memang tak ingat baby punya..
kat tangan baby memang ade microfon kan...
jommm.. kita kacau diaaa~!!!
baby menyanyi sekali... tapi nyanyi main main..
dia geram... dia rampas mic baby.. tapi sebab nak lawan..
itu mic suda kasi bantai owner dia.. hahaha..
pedih gak bibir b yang seksis ini kena dengan mic...
tapi.. lepas tu kacau jugak.. hahahaa..






Love,
BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment