..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Wednesday, 2 January 2013

My Man



ape khabar uols semua?  hope sehat sehat selalu..
post kali nie is post yang gegedix gittu.
post sesaja nak show off and berangan...
hahaa.. boleh? bolehkan ajer..
so.. lets start ~!!

My Man
lelaki lelaki pilihan hati baby..
why?? baby akan citer nanti..



Nichkhun 2PM

pandang je muka si jejaka jambu nie mesti ramai yang kenal..
of coz la kena minat Kpop..
jejaka kelahiran Thailand nie memang sweet..
sweet, funny.. suka senyum.. romantik..
baby boleh kompom laaa ramai yang nak dia jadi teman lelaki..



Kim Hyun Joong

baby start kenal dia dari drama Boys Over Flower..
siyesly dia cute giler kot..
yang buat baby dok nak tatap muka dia.. is tang mata and mulut dia..
dalam hati kata.. indahnyaa ciptaan Allah.. huu
dia ni humorous.. tak romantic tapi caring pada pasangan dia..
walaupon agak gila gila.. tapi still comel.



se7en

baby adore dengan bibir n mata dia.. lips dia sexy doww mcm Angelina Jolie..
hahhaa.. whatever~!!
mata redup dia buat kita rasa minat.. suka nk tengok dia..
sikap dia yang caring, a bit funny.. kuat mengusik..
and dia Suka Senyum~!!



Hyun Bin

he has sweet smile..cute face..
walaupon muka dia nampak muka player sikit..
tepi entahla.. suka lak dengan dia..
so.. i do follow dengan drama2 dia..



Donghae Super Junior

kalau sebut Super Junior.. ramai yang pilih Leeteuk, Siwon.
tak kurang yang pilih Donghae macam baby..
dia cute.. sweet.. manja.
suara dia sedap...dance dia cantik..
humorous.. agak nakal sikit..



spe sruh madukan abg.. abg berdaulat tau... " - Mr Batman

gara-gara semalam internet kalah dengan sipot...
slow teramat.. and masa tu tengah tengok Hyun Bin..
kira tengah date dengan Hyun Bin...
sebab slow sangat.. baby dok la memekak kat  Fb
sekali kena sound daaaa..
naseb badan laaaa..

walaupon kacak and cute mana pon lelaki kat atas tue..
Mr Batman dah kidnap hati saya..
haa.. acanner??



EditingMySpace.com - Valentines Day Dividers



BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment