..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Tuesday, 22 January 2013

Visit Malaysia 2014 Carnival


lama kan tak update blog..
tengok tepi.. wahhh banyak jugak yang baby dah update sepanjang bukan Januari ni..
anyhow.. jangan pulak rasa muak nak baca update2 baby nie ye.. huu..

kali nie baby nak update sikit pasal satu event nie..
Visit Malaysia 2014 Carnival..
yang berlangsung di Bukit Jalil pada 18, 19 dan 20 Januari lepas..
kebetulan bertugas pada karnival tersebut.. so.. boleh lah update tu kan.. hehe..

so.. banyaklah promosi promosi hebat sepanjang berlangsungnya karnival nie..
baby sempat jalan sekejap aje ..maklumlah datang sebab bekerja..
so. banyak jugak deal hebat yang baby dapat..
hurm.. ade jugak bende baru yang baby baru dapat tau..
macam nak test... nanti cakap kat papa nnt..

seorang sedang meng'LIKE' page Tourism utk mendaftar Lucky Draw
Baby dari Tourism Malaysia Facebook Team
di bawah syarikat Impact Creation & Tourism Malaysia
kami bertanggungjawab dalam pendaftaran Lucky Draw sepanjang event nie..
pasal no bertuah.. nak menang hadiah.. jumpa kami~!!

so... ni antara pameran, aktiviti yang terdapat pada event ni..
bestttt... happening~!!. 

     

My Big Boss, Mr Khal announcing the lucky number's winners..
The Neon Signage
siaran Luar Era bersama dengan Zahid 
the VVIP 


sesiapa yang belum like page kami.. boleh teruskan LIKE page ini
ade promosi.. ade game..
dan kalau menang gamer tersebut.. tentunya hadiah lumayan menanti..
Nak Hadiah TAK??

dikesempatan ini.. baby nak ucapkan ribuan terima kasih pada MOTOUR, Tourism Malaysia, Impact Creation dan badan2 organisasi..
Thanx to Putera Shahid, Mira, Rozaimi, Mr Khal, Mr Phang, Mr Wilson 
Thanx to the team.. (reunion UiTm Melaka katanya) 
i've enjoy working with u guyz.. hope to see u guyz again..

credit gambar : Page Cuti Cuti 1 Malaysia




Love,
BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment