..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Sunday, 18 November 2012

Luahan Rasa


dh pkol 4 pagi...  but still x blh tido..
kenapa? entah.. xtau la pulak..
so.. sementara x blh n tdo ni..
update blog kejap lah..

entahlah.. kebelakangan nie baby dok asyik berfikir..
sarat berfikir tapi tak dapat2 jawapannya..
macam-macam yang baby dok pikir..

tadi masa keluar dengan batman..
sekali lagi baby beremosi..
kenapa? siyesly i dont know.. xtau..
rasa bengang sangat.. marah tetiba.. siyesly marah tu sampai air mata nak keluar..
tapi.. sebab dia.. bende kecik je..
kalau ikut logiknya.. tak de plak akan timbul sparks yang akan buat gunung berapi meletus..
at the end.. perjalanan balik dari klang nak ke shah alam.. baby dok diam je..

kekadang baby pelik...
looks antara baby dengan batman dah xde sparks..
sayang tu ada.. tapi x de sparks..
tak tau ape salahnya.. xtau apa silapnya..

kekadang kawan-kawan ade jugak tanya..
x contact batman ke..??
siyesly memang ade la contact...
keep in touch.. amik tau jugak la kan..
tapi... baby rasa its more baby yang amik tau..
kadang-kadang terasa jugak..
biasalah hati jahat.. ade la jugak sesekali berbisik..
"dia x suka aku ke?"
" dia x sayang aku ke?"
tapi baby cuba jugak elak nak layan bisikan hati..
buat sakit ati je kan..
tapi.. dia selalu jugak sebut "i love you"
just baby je jarang balas..
why?? saje je.. hehehe.

siyesly ade jugak ex baby dok contact baby balik..
tapi baby macam serba salah..
luah mati mak.. telan mati bapak.. gitu perumpamaannya.
layan.. nak jaga ati batman.. xlayan.. nak jaga ati orang..
org tua2 ade pesan.. jgn cari musuh.. x jaga persahabatan..
so.. ape yang patut baby buat.
batman cakap..
"kalau xlayan pon tak ade masalah kan?"
tapi.. i just cant ignore people easily..
bukanlah kata baby memang senang layan orang...
but orang tu kita kenal.. dan penah rapat.. walaupon ade history sikit..
tak boleh jadi kawan ke??
hmm.. entahlah..

kadang-kadan baby fikir diri baby ni macam pelik..
baby rasa diri baby sendiri dah lain..
dulu..baby just buat ape yang baby rasa nak buat..
xpeduli orang.. xde la pulak rasa sakit ati..
nie.. baby nak buat tapi takut2..
banyak memendam.. sakit ati tentulah ade..
macam mana nak dapat diri yang dulu ek??



EditingMySpace.com - Valentines Day Dividers



BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment