..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Sunday, 18 November 2012

Jejak Kasih With Puan Bubub


baby dapat invitation ke majlis aqiqah from my besties, Cma.
or nama dia Shima a.k.a Bubub.
bubub?? nickname dia.. sbb dia letak nama kucing bubub..
if not mistaken la kan.. citer dh lama.. ai lupa ok..
i know her from zaman kolej lagenda lagi..
kami menggedix bersama.. tu yang jadi rapat..

dah 2 majlis dia baby missed..
bertunang... and kahwin dia baby tak dapat pergi..
clashh classh program ..
so. kebetulan kali nie x de ape yang penting sangat nak buat..
so.. i do block my schedule for her..
ye la.. kawan kan.. so.. kne la jugak jaga ati dia..

baby dah bagitau Batman..
and even dah bagitau batman..
"with you or without you.. im going"
hahaha.. ganas tak ayat..
and lastly batman agree to follow..
luckily.. ade jugak teman kan.

so.. plan dengan makcik tu jumpa dekat JJ Bukit Raja..
thats mean right after dia balik kerja, dia meet kami kat sana and gerak ke rumah dia..
well... ai x tau jalan... so kne la org tu tunjukkan..
takat bagi direction.. kompommmm sosat barat... and mula la mulut ai lajuuu menembak mcm bertih jagung.. haha.. pop pop popcorn gittu.
masa tunggu si shima nie.. batman dok bising lapar..
lunch time la.. kambing la... ape la.. x sabar sabar.. (geleng kepala)

sampai2 umah dia tu kami terus makan..
nampak tak tahap kelaparan Batman yang menggelupur kelaparan..
(menggelupur ke?? hmm.. xde la sampai menggelupur but dia lapar sangat lah tu)
since datang berdua.. kami pon makan berdua..
and later joined by Shima.
sambil makan sambil borak.. mengadu.. mengutuk..
hahaha. biasalah.. gosip itu harus ye.

part yang tak best.. BATMAN..
ade ke patut ia yang bebel psl makan dlm kete tu... dia cakap baby yang lapar..
cisss.. sangat over tu ye.. dushh dushh.. sakit ati kawe..

baby dengan shima nie kinda open..
boleh cakap macam-macam perkara.
sekali.. tgh sedap2 dok borak... shima bukak topik 18sx..
siottt jek.. terbakoorrr hati..
Batman lak terkezut.. hahaha. dia x sangka kan kitorang boleh menggedix mcm tu.
cma lak tonjolkan keunikan zaman "Dah Kahwin" dia..
ayatttttt memang taboleh blah..
"ko kne paham bie.. kawan ko nie da kawin"
cisss... sengal jek ayat tu.. huu..
naseb bek laki dia keje.. klu x sama la dorang berdua tu naik syer...


anyway... thanx for the invitation cma..
miss u so so much..


EditingMySpace.com - Valentines Day Dividers



BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment