..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Sunday, 11 November 2012

Baby, Bila Lagi?


kalau aku pergi wedding..
selalu orang akan tanya..
"baby, bila lagi?"
aigoo.. susah nak jawab..
memang tak de jawapan la korang oii..



semalam baby ke wedding adik Batman..
hmm.. memang kena usik la kan..
"adiknya sudah.. abangnya bila pulak?"
huu.. tnye la abang dia.. napa tanya baby.. (malu)

kebetulan semalam ade kawan batman yang baby kenal datang..
so.. bersembanglah kami..



  Mira: datang dengan family dia ke?
Baby : eh.. takdelah.. datang sendiri.. kwn x jadi dtg.. tetiba ade hal.
Mira: dah kenal2 family batman?
Baby: kenal je la.. just x berapa nak rapat.. terutama adik2 lelaki batman..
Mira: dh lme ke kenal?
Baby: bru 2nd time meet.. 
Mira: oh ye ke.. nanti blh la kenal2 n rapat lepas ni.. 



  Zorro: u dtg dengan liza ke?
Baby: x.. i dari rumah sorang.. liza mmg stay sini la..
Zorro: eh.. dia kenal batman ke?
Baby : kenal..kwn adik dia.. lgpon dia ex batman
Zorro: eh.. siyes?? 
Baby: siyes.. dah kenapa?

Zorro: macam mana korang boleh terlepas la ni.. adik dulu.
Baby: sebab adik dia dah ready.. abg dia x abis bljr lagi..
Zorro: eh batman ckp dia dh book dewan sebelah utk wedding korang..
Baby: eh.. memandai je. merepek..

thanx kengkawan.. doakan kitorang ek..
tapi siyes oh.. tgk org bersanding pon dah blh buat baby teruja nak kahwin..
siapa takmo kahwin kan..

 

Batman: sayang, jom kahwin
Baby: eh.. ni nak kenakan org ke ape..
Batman: siyesly... coz i love u
Baby: awk x abis bljr lagi.. sebok je ajak org kawin
Batman: tunggu saya ek.. 7 tahun (baby tercengang)
Baby: eh.. 7 tahun? (geleng kepala)
Batman:  why? dont wanna marry me?
Baby: ari tu ckp 4 thun je.. ni apsal tetiba naik ni.. 7 tahun tu lama.. and saya bukan muda lagi. kalau 7 tahun tu awk bercintalah dengan org yang lagi muda dari awak. 
Batman: ok ape 7 tahun lagi.. tak adanya tua sangat...
Baby: 7 tahun lagi umur kita 30 dah sayang ... (baby dan batman sebaya) saya tak mo... memang umur 30 tu mungkin ideal bagi lelaki.. tapi tak bagi perempuan.. and saya tak nak lewat sangat.
Batman: ok.. give me few years to settled down everything then we get married ye.. 


EditingMySpace.com - Valentines Day Dividers


BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment