..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Monday, 5 November 2012

Aku Tersinggung


hello eberibodi..
hee.. rindu nak pot pet kat sini..

story kali nie "Aku Tersinggung"
bukan senggol-senggolan cubit-cubitan tu ye..
walaupon memang ase nak cubit dia bagi lebam..
huu..  ganas?? sikit jekk..

kisahnya...
baby masa tu tengah dok la pikir mcm mana nak ke umah abg Qazem.
ye la wedding dia kan..
and baby x familiar dengan jalan nak ke cheras from seksyen 7 shah alam..
then macam-macam baby nak discuss dengan batman
so... senang kalau dia on9..
TAPI... ade bola la plak..
2 game lak tu..
Malaysia Vs Vietnam..
Manchester Vs Arsenal
masa first call dia tu dia cakap dia tengah tengok bola..
ok.. dah agak da.. pahammmm...
pastu diabaikan.. and baby pon ade jugak bende lain nak dibuat.. so buat je la..

tunggu punya tunggu punya tunggu..
agak2 dah habis bola nie..
call tanya dia kat mana... jawapannye. kat KEDAI.. NAK MAKAN
ok.. diam lagi.. bagi dia makan dengan senang lenangnye
lepas tu tanya lagi... DIA NAK BASUH BAJU..
hmm.. sabar lagi...

masa dia nak basuh baju tu la..
kitorang dok bertekak kat fon
sebab baby akhir2 ni selalu tido awal..
why?? not sure la plak..
kat fon tu dok la dengar dia bebel2..
then baby pulak pot pet pot pet..
pastu.. sampai satu tahap tu baby cakap..

"dah la.. tak mo cakap dengan awak... sakit ati saya"
"nak letakk~!!! nak letakk~!! takmo cakap dengan awak..."

hahahhaa.. childish??
mebi.. tapi siyesly baby tengah bengang masa tu..
tengah marah... so better stop the conversation before baby meletops..
sebab.. baby kalau tgh marah kat fon memang hampeh skit..
sometimes baby jerit.. mula cakap kurang hajar.. mencaruts semua..
so.. dari tambah panas antara kitorang..
baik baby away kejap..
tapi.. batman lak x bagi kalau baby tetiba letak fon..
PANTANG katanya..
hu... sabooo eh la..

macam biasa... baby akan buat kecoh..
ngeh ngeh ngeh.. kat facebook la...
nie hasilnya..










hahaha.. banyak jugak kan..
patutla kena bahan dengan dia... huu.. sabo eh la



EditingMySpace.com - Valentines Day Dividers



BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment