..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Sunday, 11 November 2012

Batman's Sis Wedding


semalam.. 10-11-12
tarikh memang chantik..
bukan selalu dapat kan..
dan tarikh nie jugak dipilih oleh Hazirah n pasangannya untuk melangsungkan perkahwinan mereka..
so.. congratulation~!!!

Selamat Pengantin Baru Hazirah & Firdaus

for your information, Hazirah is batman's sister..
so.. i got the invitation lah kan..
tentunya jemputan dari pengantin, family dan batman..

ari jumaat tu baby bizi merewang..
tolong2 mana yang patut la untuk kelangsungan majlis esok..
ekceli tak plan pon nak pegi.. ye la baby dengan family tu x berapa nak rapat..
so macam kekok.. but sebab baby keluar dengan batman.. and dia kesana..
baby pon join sekaki la jugak kan..
so.. malam tu baby semakin dekat dengan family batman.,
boleh la bercakap2.. boleh gelak2..
kira ok la kan.. a gud start orang kata..

then malam tu baby balik rumah..
since baby memang tak plan nak stay at his house walaupon mak dia ade jugak ajak..
ye la.. stay sana.. x yah drive balik jejauh and boleh tolong mana yang patut.
tapi.. baby segan + kekok.. so.. balik rumah je la..
nanti bukan x blh travel..
so.. malam tu.. baby call la batman.. tanya nak baby jumpa dia pukul berapa..
op kos if i go there.. berkepit dengan dia la kan..
then... disebabkan hal hal tertentu.. dia cakap..baby tak yah la pergi majlis akad nikah..
so.. jumpa tengah hari..



 so.. tengah hari tu drive sajo ke sana..
naseb tak sesat.. muahaha (jalan tak ingat)
redah punya redah.. sekali sampai.. ok..
sampai2 je.. batman sambut (sebab dia ternampak)
then.. liza (kwn batman n zira) ajak makan..
so.. makan beradap la kami (makan berdua)

lepas makan baby dok meronda2 kat sana..
dok ukur jalan..
ingat nak buat jahat sikit..
makan.. then blah (batman yg selalu buat)
but then batman warning..
hahaha.. orang gurau je la.. xdenye nak buat mcm yang dia selalu buat..
so.. dok lepak..
sekali mak dia tarik dok kat depan.. teman n tolong2..
ai segan ok.. malu. dah la xkenal sorang pon..

sekali dtg la gerombolan kwn2 batman..
budak rumah + bestfrenz batman
and ade antaranya yang baby kenal.
so.. lepak la dengan dorang kejap.. then merayap2 lagi..
batman?? dia bizi dengan keje dia.. (daku ditinggalkan)

then.. batman dtg kat baby..
"sayang.. jangan balik dulu ek.. saya nak balik shah alam malam nie.. tapi kena tunggu habis kemas ni dulu... nanti kita balik sekali ok.. "
baby ikut je la..

lepas abis wedding.. kira macam orang dah ramai balik la..
batman ajak pergi rumah liza...
sebab liza pegang kunci bilik zira..
so.. si abg nie nak pi amik..
so.. bergeraklah kami.. dok amik kunci..

lepas amik kunci.. balik ke sekolah..
most of the things dah siap kemas..
tinggal kemas yang sikit2 je la..
then.. kami habiskan.. and angkut semua bawak balik rumah batman..
ye la.. takkan nak bawak barang tue balik rumah kan..
so.. kne hantar kat rumah batman dulu..
pastu batman nak mandi semua ape dulu baru balik shah alam..
sementara tunggu incit batman pi mandi and kemas barang..
sempat la jugak baby tolong mak dia packing makanan..
and packing bekal untuk batman..



 setel je semua.. gerak balik shah alam hantar batman..
and balik rumah..
sampai rumah.. mandi sumer and pengsan..

siyesss penat walaupon baby tak de la buat ape sangat..
tido.. tak hengat dunia ok..


EditingMySpace.com - Valentines Day Dividers


BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment