..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Friday, 23 November 2012

1 Permulaan


 assalamualaikum..
lme jugak ek x update blog ni..
well.. xde ape yang menarik pon nak dikongsi..
so.. stay humble kejap..

baru2 ni gempar kat facebook.. twitter..
mengenai boikot.. israel dan palestin..gaza sumer..
boikot itu.. boikot ini..
ayat sarcastik sana sini..

hmm.. siyesly baby x bape suka dengan perkara tersebut sebenarnya..
coz pada baby.. itu cuma bagaikan anjing melalak..
bising bising but then.. xde buat ape..
tapi kalau ade yang dah mula walau 1 langkah tu.. itu pon dh cukup baik..
dari sekadar malalak bagaikan anjing kehilangan tulang namun cuma duduk sahaja..

yesterday baby dapat call from incit Batman tersayang..
wanted to share somting wif me... tapi dia xmo citer..
separuh meroyan gak la baby malam tu..
mana taknye.. dia buat kita curious nak tau.. but dia xmo bgtau..

then today he call again.. and baby mcm biasa la.. cucuk lain..
dok pujuk psl benda ape yang dia nak bgtau semalam.
katanya "im trying to quit smoking"
alhamdulillah... baguslah..
since bende tu bende yang baik... why not kita sokong kan??

just baby curious la jugak..
biasalah.. org bila dh start smooking ni memang payah nak stop..
kena ade azam dan sesuatu yang kuat utuk mendorong..

Baby : why suddenly nk stop ni??

Batman : saya terasa dengan status awak psl rokok..

ape lagi... terus gelak la baby kan...
masa tulis status tu.. i put that as general..
but kalau dia terasa tu.. kiranya dia pon sama la kan..
bab kata pepatah.. "sapa makan cili dia terasa pedasnya"





so.. nie la status baby pasal rokok tue..
hasil sedikit dari bacaan dan pemikiran akal logik..
dan kebetulan pulak ade post psl keburukan merokok kat blog kan..
just sumber2 je.... 

Baby : awk nk berhenti ni sebab terasa dengan status saya or sebab awak memang nak berhenti..?

Batman : saya penah cuba untuk berhenti sebab seseorang.. tapi x berjaya.. now i'll try again. utk seseorang, utk kebaikan diri saya dan Kita.. 

so.. gud luck..
hope berjaya misi anda ye incit Batman..
as person yang dekat dengan awak.. im happy to hear that..




EditingMySpace.com - Valentines Day Dividers



BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment