..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Thursday, 18 April 2013

Nama Disebut Dalam Siaran Radio


hari tu.. hari rabu (17/04/2013)..
kebetulan klas cancel... and ada gap panjang..
so.. balik la kat bilik... gara-gara nak online
punya semangat nih...
mana taknye.. sejak Mr Batman jd DJ.. baby tak pernah lagi dia dia keudara..
mesti dia majuk tuh kan..
tapi nak buat macam mana.. dah ada kekangan masa..
tak sempat la nak dengar...

so.. kebetulan peluang datang terbuka luas..
so.. ape lagi.. kita serbu sama dia... yehhh
hari nie dia on air pkol 12 tengah hari - 3 petang..
sebelum dia masok konti tu dah bagi asignment dah...  (jap lagi kita cerita)
so.. tunggu je la dia punya turun ber pot pet pot pet..



hurm.. intro dia ok..
just baby kena admit jugak la..
suara dia dengar lain bila kita dengar dalam radio..  tapi baby masih boleh cam lagi la suara dia..
maybe a bit sweet, husky and soft dalam suara dia on that day..
mood pulak mood kecewa..
1. sebab pasukan bola selangor fc kalah menentang JDT
2. mengadu kat gepren (baby laa kan) tapi.. gepren dia buat tak tahu je..
3. suara ilang... sebab gara2 eksaited jumpa geng ultras selangor..

lepas intro serba sedikit... DJ pon putarkan lagu..
and u know what~!!!.. my favourite song adalah lagu kedua yang on air session tu.
itulah assignment yang baby bagi kat DJ Hafiz a.k.a Mr Batman
"Akur Janji - Eddie Hamid & Wanie"
ekceli lagu tu macam more into our own feelings towards each other..
macam kisah cintan cintun la kan.. cewaahhh...

(masa lagu tu keudara.. baby dah kembang-kembang suka.. sebab Mr Batman tunaikan permintaan.. so.. sambil dengar lagu.. sambil menyanyi.. and dia sempat mesej & call bagitau dia nak mainkan lagu tu.. sweet tak??? hehe.. suka suka suka~!!)

DJ Anne (partner DJ Hafiz) : haa.. lagu tu pilihan siapa ye Hafiz.. 
DJ Hafiz : err.. lagu tu sebenarnya ada kaitan dengan saya.. lagu tu berkisahkan percintaan.. dan untuk orang orang yang bercinta..
DJ Anne : tak nak kongsi sedikit ke siapa gerangan si dia..
DJ Hafiz : err... hurm.. alang alang dia dengar kan... nama dia ialah Nurul Ain -------

(masa dia sebut tu... bilik baby kat kolej (asrama) jadi gegak gempita.. dengan gelak dan siulan)

thanx to DJ Hafiz sebab mengexpose my real name... huhu
thanx to DJ Anne sebab bagi nama gelaran baru..
and thanx to kawan kawan yang dengar radio saat itu sebab tolong usik2 aku sampai tak payah letak blusher..



"Mr Batman : apa perasan nama masuk radio"

to answer that question.... ade banyak bende yang bermain kat fikiran baby..
1.SUKA - sebab Mr Batman dah tak sorok- sorok lagi hubungan kami.. i mean tak macam masa mula mula couple he asked me to keep our relationship as secret.
2. TERHARU - sebab tak sangka dia akan sebut pon nama kita tu
3. RISAU - penerimaan orang lain pada Mr Batman
4. TAKUT - kalau kalau macam-macam anasir yang mungkin boleh datang untuk menggoyahkan hubungan..

ape pon yang akan terjadi... kita tak payah penat2 predict..
just now im happy... coz i have u..
thanx so much...





Love,
BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment