..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Wednesday, 24 April 2013

Kali Pertama


tengah dengar SELANGOR FM
teman cik abg (Mr Batman) tengah on air tu..
tetiba macam best pulak topik dia hari ni..
"KALI PERTAMA"



Kali Pertama Bercinta

hurm.. boyfriend pertama masa form tu.. haha.. gatal ka.. muda2 lagi dah pandai... tapi masa tu orang kata dok cinta monyet... my first love masa form 3.. xtau macam mana... xtau sebab ape... tiba tiba rasa sayang yang amat kat dia... kalau tanya sekarang nie stil sayang dia ke tak.. yes.. mengaku.. masih sayang.. masih ingat kat dia.. tapi.. tak de jodoh kan.... redha je lah..



Kali Pertama Berjauhan Dengan Family

first time jauh dengan family bila dah masok kolej.. kena duduk asrama.. first time tu... masa mama and papa termasuk adik-adik hantar pergi asrama.. ok lagi... Tapi.. time nak hantar dorang balik tu yang mula sebak... time salam tu dah sebak habisss dah.. dorang gerak balik je.. haaa gugurlah airmata.. hahaa.. bende tu ade jugak lebih kurang 1 bulan macam tu... lama-lama ok dah...  orang kata.. alah bisa tegal biasa giituw



Kali Pertama Home Alone

hurm.. biasa je kot dok rumah sensorang.. kadang2 dok rumah sebab mama n papa keluar tu pon biasa.. ape yang baby maksudkan ialah... first time dok Malaysia sorang-sorang and my family members pergi oversea..  masa tu kat kolej.. tiba tiba mama call.. tanya balik ke tak minggu tu.. bila bagitau tak balik.. mama cakap.. haa.. tak payah balik rumah.. sebab dorang nak pergi singapore ikut papa... yang paling tragis... masa tu besday baby... ouh... nangis kot... hehe..



 First Time Belajar Memandu

masa mula-mula belajar memandu.. agak teruja... first time pegang kereta tu nerves dia bukan main lagi... try apply ape yang instructor cakap dengan praktikkannye..  tapi now dah advance.. just dah tak berapa nak berani nak drive kereta manual...dah lama dah tinggalkan manual... asyik drive auto je.. so x berani laa nak drive manual semula.



First Time Jumpa Mr Batman

first time jumpa dia biasa-biasa je.. pergi makan... tapi glad jugak laa.. sebab dia nie mcm "Menteri" bz bukan main.. tiba tiba dia kata ok nak dinner sekali.. so.. kami jumpa and makan kat KFC.. then dia bawak pergi karaoke... dia dh pegang mic.. terus lupaaaaa diri .. wahhaha.. ingat2 balik lawak jugak la masa tu..



First Time Jumpa Family Mr Batman

first time jumpa family Mr Batman iaitu 1 minggu sebelum majlis perkahwinan adik perempuan Mr Batman... masa tu kebetulan baby dekat majlis resepsi abg angkat baby, abg Qazem Nor  & Kak Embun Oshin.. so dr majlis tu terus gerak pergi..  masa sampai rumah Mr Batman tu.. baby macam canggung sikit.. first time jumpalah katakan.. terketar jugak la masa tu... nervous..






Love,
BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment