..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Thursday, 28 March 2013

Welcoming Mass Comm

minggu lepas.. 23 March 2013,
telah dijalankan event Welcoming Mass Comm
anjuran Sekretariat Mahasiswa Fakulti (SMF) Fakulti Komunikasi dan Pengajian Media
dengan kerjasama Majlis Perwakilan Pelajar (fakulti)
dan kerjasama MASSA (kelab gabungan kelab dalaman mass comm)

focus pada event welcoming the new students..
from Part 1 - pelajar freshstpm, matrix, fastrack diploma & pertukaran course untuk degree
part 3C - perlajar lepas diploma mass comm (penerapan)

start event pukol 11.30 pagi..
agak lewat jugak kan??  tapi ok la dr gerak awal pagi kan..
so.. kumpul kat DK di Fakulti Kejuruteraan..
(sempat jugak tgk lanskap hebat diorang kan..)


acara warm up.. perkenalkan tepuk mass comm
memang haukkk la kann..  malu giler kot..

bersama dengan VIP menyanyikan lagu Negaraku & Wawasan Setia UiTM


MPP (Hafeezul) menyampaikan saguhati dr pihak Sponsor BRANDS kepada Dekan (P.M. Dr Azizul Halim Yahya)

sesi tengah hari cuma penyampaian ucapan dan juga taklimat dari wakil perpustakaan.
then ade game2 ringan bermain di dalam dewan kuliah..
kami kemudiannya diberi makan tengah hari...
selepas itu bergerak ke bahagian bangunan fakulti..  ada game Explorace


Cheer 


play the games... memang best lagi2 dpt group yg havoc n sporting..
and ade desire nak menang...
very competetive..
dalam hujan pon masih semangat lagi nak main..

alhamdulillah... kumpulan baby menang tempat kedua..
dapatlah menang hamper tajaan Brands
sebab BRANDS adalah penaja utama event ni.

Brands Activ +
"Semuanya bermula dari minda yang aktif"




Love,
BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment