..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Friday, 15 March 2013

Dating with Mr Batman


hello ebeirbodi..
sowi sgt2 sebab blog nie nampak macam terabai sangat sangat..
ngeh ngeh ngeh.. maafin ya..
ye la.. bila dah start belajar nie memang susah sikit nak bahagi masa nak merepek n merapu kat blog..
but.. curik2 masa sikit tu adatlah kan..

hari Sabtu lepas ( 9 March 2013)
sempat la berdating sakan dengan incit Batman.
hurm.. takde la kata dating sangat..
just melepaskan rasa rindu je..
lagi lagi tengah stress amat.. tu yang paksa dia datang..

hurm... kami ke AEON Bukit Raja..
sebab : dekat dengan UiTM Shah Alam..
tetiba dia ajak tengok wayang.. padahal malam sebelum tu dia dh tengok wayang.
katanya, "masa tengok wayang semalam. teringat kat sayang.. tu yang nak tengok wayang lagi" 
hahaha.. sweet kan? tapi nampak sangat ayat ampu.. hehe

so.. kami tengok filem Oz The Great and Powerful.
hurm.. genre action, romantic and fantasy.
hurm.. more discription at the next post ok dear..



1 thing yang buat baby rasa teruja is menonggeng menunggang motosikal
ekceli takde la harap ape-ape pon..
since baby yang paksa dia datang untuk release my stress..
tapi dah dia datang naik motor.. teruja juga..
bukan ape.. baby tak pandai naik moto..or the other way, tak pandai tunggang motor.
er... bonceng kot.. ahh entah la yang penting baby duduk belakang..

dia bawak.. lajuuuuuuuuuuuuu la jugak..
tapi bila tengok meter.. baru 80 km/j
tapi.. terasa laju.. rasa macam nak tercampak pon ade..
*nie kalau batman baca memang dia suruh aku gemokkan lagi badan kot*

naik motor tu aku plak tak duduk diam..
baju cardigan itu memang sengaja nak jadikan aku superwoman..
dok terbanggggggg plak dia kan.. tangan aku pon dok la menangkap n mengepit2 baju tersebut..
tapi lepas tu tangan aku pulak tak reti dok diam..
hahaha.. naseb jalan tak banyak kereta.. kalau tak.. habis tangan ai calar balar gittu

lepas tengok wayang tu.. makan..
then jumpa kawan dia kejap kat pejabat sinar harian cawangan Shah Alam..
then.. sebab cuaca gelap.. macam nak ujan..
dia hantar baby balik hostel dulu..







Love,
BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment