..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Thursday, 21 March 2013

Malam Tautan Kasih


maafin ya...
lama xupdate blog..
bizi tahap melampau..



just nak update pasal satu event anjuran Kolej Melati, UiTM Shah Alam.
dipanggil Malam Tautan Kasih.
hurm.. or  in other way is Malam Amanat Pengetua or malam suai kenal..
hurm... disebabkan event ni penting.. and baby pulak takde sebarang halangan.. so pergi je la
support kolej katakan..

started at 7.45pm.. venue kat Stadium UiTM Shah Alam.
hurm.. what we can say bout this.. event lepas maghrib..
no problem bout that.. venue jauh.. but ade pengangkutan disediakan..thats fine.
but nampak agak sesak sikit bila pengunjung yang ramai berebut untuk naik bas..
but for me is still ok..

sampai kat stadium.. dibahagikan kepada 2 pintu..
1 pintu untuk bangunan blok 4
1 pintu lagi untuk bangunan blok 3
ini pon ok.. tak de la sesak sangat kan.
when comes into seating area.. whyla pilih to sit at the track.
sempit.. padat... hmm.. ok faham.. xmo duduk kat atas rumput.
ok.. kita diam lagi..

then pasal nak kenalkan dengan pegawai pembangunan pelajar & badan perwakilan pelajar.
ohh.. the disaster has come..
seriously.. if u ask me who are they.. ape jawatan diorang..
aku memang  tak tahu..
just depends pada gambar kat slide..

komen:

  • before event tu, MT rajinkanlah diri setup all the needs.. event bukan hanya sediakan bahan untuk tayangan, microfon, transport.. tapi put urself as viewers.. alihkanlah bende alah (ala.. tempat duduk refferee / pemain simpanan) yang menghalang dari kami melihat kearah mereka yang berucap.. distractfull ok~!!
  • senamrobik?? ape kesinambungannya? sebab buat kat stadium ke? gosh~!! sangat tak sesuai... why not u just direct to the event.. lagipon tak de kene mengena senamrobik dengan talk tu pon.. lagi pulak.. bangun semata senamrobik for about 3 minits then duduk balik.. hmm.. i just cant say a words for it.
  • senamrobik... i know most of people terutama perempuan yang minat menari...aerobik.. aerodance, zumba and what so ever.. but. pilih la step yang mudah.. jangan sebab uols nak tunjuk uols cool.. nak tunjuk uols hebat habis mcm org meroyan pengikut yang kat bawah... pilih steps yang simple yet fun 
  • makanan pulak...  put yourself in our place.. cukup ke setakat roti 1 ulas dengan air mineral buat makan malam? we predict for something a bit heavier than roti.. kami berkorban masa untuk join talk kamu yang setakat itu.. penat balik dari kelas.. then support the events.. at least do something for win-win situation la.. 
  • MT jgn over acting... siyesly semalam kalau ikutkan rasa marah yang membara.. dengan lapar, penat dan rasa tercabar.. nak je aku naik stage tu and slap her face with sound when she is holding the microphone. siyesly la.. who are you to yell at us like we are goats and cows.. cakap elok2 tak boleh.. 
hurm.. entahlah.. baby as pelajar baru pon dah mula start rasa meluat dan malas untuk support event anjuran kolej lagi.. baru first event dan macam nie.. do u think im going for next event?? haha...i regret it will be a negative answer. 





Love,
BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment