..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Saturday, 20 October 2012

Wedding Qazem Nor & Embun


assalamualaikum..
just quick update je..
xde intention nak merepek panjang2...Wedding Qazem Nor & Embun Oshin

tadi.. tanggal 20 October 2012.. jam 9 lebih ( tak tengok jam plak tadi).. dengan sekali lafaz sahaja, Nor Azuriana , lebih dikenali sebagai Embun sah menjadi milik Mohd Nazim bin Atim (Qazem Nor). majlis pernikahan ini meriah disertai kaum keluarga, sahabat handai dan juga kelab peminat Qazem Nor & Embun. 

walaupun menghadapi dugaan yang berat beberapa hari sebelum menjelangnya majlis, Qazem dan Embun  tetap meneruskan majlis pernikahan mereka. Mawex pada mulanya ingin menaja majlis resepsi mereka di MiECE, The Mines, Balakong, Selangor menarik penajaan disaat-saat akhir atas masalah kewangan. Namun dengan sokongan dan doa dari keluarga dan sahabat handai, mereka masih meneruskan majlis pernikahan seperti yang dirancangkan dengan mini resepsi.. Majlis turut diserikan dengan kehadiran beberapa teman rapat beliau antaranya Rena Tan, Elyas Abdullah, dan Munir.  


"Saya sedikit kecewa dengan pihak Mawex kerana masalah yang menimpa kami namun apa yang dirancangkan harus diteruskan dan alhamdulillah majlis pernikahan saya berjalan dengan lancar. Saya juga berterima kasih pada mereka yang tidak putus-putus mendoakan dan memberi sokongan pada saya sekeluarga." - Qazem Nor

bagi pihak tuan rumah, terima kasih kepada penaja pelamin, Sweetpictures (penaja fotografi dan videografi), CooQis (penaja bingkisan buat tetamu) dan Qazem Nor Rangers (kelab peminat Qazem Nor)


p/s: tadi makan cooQis tu sedap sangat... pandai pengantin pilih... nak lagiii lar.. 
      gambar lain2 akan diupload kemudian..  still in process of editingEditingMySpace.com - Valentines Day Dividers


BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment