..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Tuesday, 2 October 2012

[Dream] Honeymoon


dalam masa 3-4 hari nie..
ramai pulak kengkawan yang dok sebut pasal HOneymoon
honeymoon Honeymoon Honeymoon
adei... korang memang suka buat ai jeles ekk..
dengki tauu..

since baby tak berkahwin lagi..
so.. just berangan berangan je la ek..
mana tau kalau Incit Future Hubby baca dia plan nak bawak pi honeymoon kat tempat ni ke..
hee.. bertuahhhh la rasa...



1. PARIS
paris dikenali sebagai kota cinta..
so. tentunya ia merupakan antara destinasi yang menjadi pilihan orang2 yang sedang berkasih sayang..
selain itu, Paris juga dikenali sebagai kota fesyen..
so.. kalau dapat shooping kat Paris ni memang happening lah..
hehehe..



2. GOLD COAST, AUSTRALIA
baby dah selalu pergi dengan family..
so baby ade jugak la berharap dapat pergi dengan incik Future Hubby nanti
Gold Coast yang menarik adalah taman temanye, alam sekitar dan pantai.



 3. MANCHESTER
baby x pernah lagi pergi Manchester.. so baby tak tau ape attraction yang ada kat sini.
but then, since Mr Batman kaki bola.. baby ade la jugak plan nak ajak dia pergi ke Stadium milik Kelab Manchester United
(Kalau dia minat MU la... dan kalau dia My Future Hubby)



4. MALDIVES
baby berkenan dengan pantai dia yang cantik..
more popular dengan aktiviti pantai..
tapi yang baby risau ialah bab makan...
senang ke bagi kita yang Muslim ni??



5. KOREA
baby teringin sangat nak pergi Korea...
tak kisahla Seoul ke.. Jeju Island ke..
selain nikmati culture masayarakat kat sana.. boleh juga nikmati keindaham pantai dan tempat2 menarik yang ada kat sana..
(kes terpengaruh dari drama Korea la ni)



6. SABAH
since baby suka seafood sangat sangat..
so.. i choose Sabah.. sebab baby tak pernah pergi Sarawak..
ngeee..  so.. kena carik Future HUsband yang suka Seafood jugak la ni..
ngeh ngeh..



7.  CAMERON HIGHLAND
Cameron Highland penuh dengan tarikan berunsur pada alam sekitar..
dengan Butterfy Farm, Roses Farm, Strawbery Farm, Bee's Farm dan lain lain..
sejuk, nyaman.. so seuai la untuk honeymoon kan..
kalau datang sini.. baby akan borong bunga.. for sure..
dan sayur-sayuran dia.. sebab FRESH~!!



 8. BANDUNG, INDONESIA
kalau nak shopping, ini syurganya..
kenapa? kerana wata wang dia jauh lg rendah dari di Malaysia.
kalau nak baju yang good quality dan harg yang ok..
kat sini la tempatnye kan..
so.. sambil honeymoon, sambil shooping.. aww syiokknya.



9. LOS ANGELES / HOLLYWOOD
since Mr. Batman minat sangat dengan bidang broadcasting..
so.. rasa kat sini kot tempat yang ok untuk kami lawat..
sambil honeymoon boleh tengok2 kat sana..



 10. MEKAH & MADINAH
dah lama rasanya tak jejak / ziarah Tanah suci..
kalau dapat buat umrah dengan Incit Future HUbby kan best..
dulu pergi dengan mama n papa..
nanti pergi dengan Mr Husband pulak..
soo sooo romantic.. hee..



p/s: kena cari duit byk2 ni... huu.. 


EditingMySpace.com - Valentines Day Dividers


BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment