..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Thursday, 25 October 2012

Baby Merajuk


hye guyz..
disebabkan  kemalasan and mood tadek..
so.. nie baru la nak update blog..

last entry baby janji nak citer pasal kes baby ngamok..
err.. ngamok?? hmm.. boleh la kata macam ngamok..
tapi tak de la ngamok ekceli..
cuma kemarahan menjelma je..

kisahnye macam nie..
ari isnin lepas... baby ke melaka..
balk hari ok.. semata nak hantar asignment..
ok.. yang tu tak kesah lagi..
tapi.. baby yang memang tak boleh nak drive lama..
so.. bagi baby memang penat la kan..
1 whole day cuma drive je beb..
balik rumah tu nak mcm zombie dah baby..
penat punya pasal..

then... cik abg baby... siapa lagi kalau bukan pakcik BATMAN tu..
masa baby baru sampai rumah tu dia call..
amik berat la kan..
then baby  cakap la baby call back later..
then dia text.. bagitau dia nak keluar makan and then call me..

baby masa tu siyesly cakap.. memang exhausted giler..
tambah dengan tak ckup tido beberapa hari sebelumnya..
so.. baby rasa kalau baby tido memang tido mati la..
so i decide to wait..
tunggu punya tunggu..
dari pkul 9 hingga nearly 1 am. tak ade pulak yang call..

bila baby call banyak kali... x pickup..
kat situ dah mula dah rasa panass.. bahang kemarahan..
baby bukan ape.. coz dia bagi harapan...
so.. baby pulak menunggu and menunggu
and baby tau alasan dia ialah PENAT.
so.. kalau dia pikir dia penat.. baby tak reti penat ke?
so.. bende ni macam mengundang ok~!!
macam kesabaran baby dicabar..
macam im nobody important to him..
sesuka dia nak cakap ape.. buat ape..

then... dalam kemarahan meluap-luap.. baby sent him a message
"huhh.. lupa bini la tuh... grr.. takmo kawan dengan abg"
opkoss bila tengah marah.. status n twiter pon turut terkena tempiasnya.
kemudian ade yang call... bila tengok BATMAN..
first call tu baby ignore..marah punya pasal.. sengaja huu..
second call tu baby angkat jugak.. tapi baby cakap nak tak nak..
then.. dia cakap nak tido.. so.. biar la dia tido..

esoknya.. baby buat bodo je dengan dia..
and tetiba baby nampak status dia kat facebook..
but then baby tak de la gatal tegur dia..
kemudian dia call... mintak maaf semua..
pas tembak menembak.. akhirnya baik la balik.

Batman : I Luv u.. please dun be mad at me.. im trully sorry
Baby: why cant i be mad at u.?
Batman: cause im cared that u will leave me.. i cant afford loosing you.. i have a lot of bad attitude that maybe u cant stand for it.. but i try to change.. im sorry



EditingMySpace.com - Valentines Day Dividers


BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment