..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Thursday, 18 October 2012

[Dream] Ruang Tamu


hello... ok quick post..
tadi jenjalan kat alam maya..
sesaja cuci mata..
pastu teringat lak dah lama tak post pasal deco kan..
so.. kali ni baby post pasal deco..
port yang baby highlight untuk post kali ini ialah..
Ruang Tamu.



macam gambar ni.. dia nampak elegant and simple
cuma paduan warna dan aksesori yang sesuai..
ia mampu menaikkan mood.. 



kali nie tema ala-ala mediterranean..
ala-ala padang pasir gittu..
pilihan warna berunsur gelap namun tetap nampak cantik..
tenang je kalau nak duduk melepak dan berbual santai.




yang ini maih menggunakan paduan warna-warna berunsur tanah..
simple.. nice..
sesuai juga untuk ruang yang kecil. 



nie pon antara yang baby suka design dia..
simple.. nice dan x serabut..
juga nampak mewah..
so.. luvly



sekali pandang... memang boleh membangkitkan mood romantik..
sesuai untuk berborak panjang dan bersantai bersama yang tersayang..




pilihan yang ini pon tak kurang hebat...
masih nampak menarik... 





EditingMySpace.com - Valentines Day Dividers


BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment