..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Thursday, 25 October 2012

Tag - 50 Facts About Your Boyfriend


dah lama tak buat Tag post..
so.. jomm bertag and tag lagi..
kali nie tag pasal
 50 Facts About Your Boyfriend



Mr. Batman, my lovely boyfie..

so.. this is the facts bout mr.batman


  1. (。◕‿◕。) he love me much.. 
  2. (。◕‿◕。) have a sweet smile.. tapi susah nak bagi baby tengok
  3. (。◕‿◕。) anak sulung (same wif me)
  4. (。◕‿◕。) a good listener 
  5. (。◕‿◕。) kuat bebel.. (paling best bila time baby takmo makan ubat)
  6. (。◕‿◕。) have a nice voice (suara dia sedap la tuk didengar)
  7. (。◕‿◕。) hantu football n soccer (boleh lupa bini la kiranya kalau dah hadap bola)
  8. (。◕‿◕。) workaholic
  9. (。◕‿◕。) gila wayang (tengok wayang tu kira hobby dia)
  10. (。◕‿◕。) kuat tido (tido mati lak tuu)
  11. (。◕‿◕。) tak suka iron baju.. 
  12. (。◕‿◕。) love malaysian cuisine (makanan lain dipanggil makanan exotic.. ade ke patut)
  13. (。◕‿◕。) not a message guy (kurang gemar main SMS)
  14. (。◕‿◕。) orangnye caring 
  15. (。◕‿◕。) xboleh dibawak teman pergi shopping (kompem sakit ati sebab dia xmo teman masuk kedai n kedai yang kita nak pergi)
  16. (。◕‿◕。) ade 4 org "kembar" - basil safwan, ridaudin, faliq
  17. (。◕‿◕。) bekas pelajar Masscoom di UiTM Melaka
  18. (。◕‿◕。) student of Bachelor in Broadcasting UiTM Shah Alam
  19. (。◕‿◕。) loves outdoor activities.
  20. (。◕‿◕。) suka usik n bahan org (pd yang dia kenal)
  21. (。◕‿◕。) banyak cakap.. (so.. selalu lawan cakap dengan baby)
  22. (。◕‿◕。) loves to travel
  23. (。◕‿◕。) family-oriented person
  24. (。◕‿◕。) a gemini person (10 June 1989)
  25. (。◕‿◕。) my senior..
  26. (。◕‿◕。) gemar memerhati (selalu berdebat sbb ape je yg dia x puas hati dr pemerhatian dia)
  27. (。◕‿◕。) love kids.
  28. (。◕‿◕。) simple person 
  29. (。◕‿◕。) kaki game... 
  30. (。◕‿◕。) a smoker 
  31. (。◕‿◕。) suka brangan-angan
  32. (。◕‿◕。) manja (dengan baby je)
  33. (。◕‿◕。) daddy's boy
  34. (。◕‿◕。) pasang impian nak berpoligami (tang nie buat baby panasss jek)
  35. (。◕‿◕。) boleh dibawa berbincang (senang klu nak discuss dengan dia)
  36. (。◕‿◕。) x reti pujuk perempuan (sedih aww)
  37. (。◕‿◕。) call himself as Batman.. sebab dia berjaga di malam hari n siangnya tido (zaman bljr dulu la.. sbb tu baby panggil dia batman)
  38. (。◕‿◕。) perahsia (kdg2 baby xdpt tangkap ape yang dia fikirkan)
  39. (。◕‿◕。) kuat cemburu 
  40. (。◕‿◕。) not really on facebbok
  41. (。◕‿◕。) doen't have twitter account
  42. (。◕‿◕。) baby's big stalker (hahaha)
  43. (。◕‿◕。) calon menantu papa (ciri2 yg mcm papa suka ade pada dia)
  44. (。◕‿◕。) tak suka berkongsi (tp bercadang nak berpoligami pulak.. grrr)
  45. (。◕‿◕。) hate Kpop 
  46. (。◕‿◕。) kuat makan (geng baby.. hehehe)
  47. (。◕‿◕。) rapat dengan cousin.. 
  48. (。◕‿◕。) sweet talker
  49. (。◕‿◕。) tak suka pakai pakaian formal
  50. (。◕‿◕。) funny guy




EditingMySpace.com - Valentines Day Dividers


BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment