..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Wednesday, 24 October 2012

Sweet Like Sugar


assalamualaikum n gud morning..
ari ni terbangun awal.. coz mama kejut awal..
coz dia n papa nak ke Alor Setar..
so.. disebabkan adik skola.. baby lah kena buli.
ok fine.. done with that..
and tu bukan citernya nak story mory ni..



 semalam.. tanggal 23 /10/ 2012.
baby jumpa Batman...
akhirnya ye... setelah lama x bertemuh sang kekasih..
semalam dapat jugakkk..
yeaahh~!! (lompat2 kegirangan)

ekceli pagi tu baby memang x sehat..
badan letih + x cukup rehat + kena hujan.
memang pakej lengkap untuk mendatangkan demam..
then.. semalam jugak la baby yang tak cukup tidur tu telah terjaga dengan awal..
tido dalam pkol 3 lebih and wake up at 6 am
tak ke awal tu... haihh.. entahh... sabooo je lah dengan mata..



sekali sedang berfesbuk..  tiba tiba ternampak incit Batman dok update fesbuk dia..
hoo.. tak keje ke beliau..
tapi disebabkan daku sedang berdukacita dengan dia..
baby buat donno je ngan dia...
haaa.. nampak tak permainannye.???
next entry baby citer ok..



 then.. tetiba ade call in..
whoaaa.. BATMAN call laa..
nak angkat ke tak nak?? sekali angkat jugak la..
dia call.. mintak maaf.. say sorry.. n wat so on
tau pon nak pujuk.. hehehe..



then.. baby yang kebosanan kat rumah..
plannin nak ke Sunway Pyramid..
sesaja jenjalan buang masa n tenaga..
bagitau kat Batman..
and dia pon nak ikut...
so.. baby siap2 and pick him up..
then terus ke Sunway Pyramid.

memula sampai tu pi penuhkan perots..
baby nak makan takoyaki je..
sebab masa tu memang tak rasa lapar lagi...
tapi.. dia bising.. pot pet pt pet...
"its noon already sayang... and plis dont feed ur stomach with exotic yet light meal"

ade ke dia panggil TAKOYAKI yang sedap itu as EXOTIC food.
ciss ciss ciss..
sedapp ok~!!!
last.. makan COUPLE SET NASI AYAM..
sebab nak puaskan hati dia.. huuu..



next destination REDBOX
dah lama tak karaoke..
and dah lama tak dengar suara dia berkaraoke..
so.. we end up ke redbox untuk karaoke..
dari pkol 1.30 petang.. until 6 pm..
hamekk.. melalak la ko sampai lebam.
its more than 4 hours...
n red box ade hi-tea pulak..
makan lagi... hamekk.. kembung perut Batman..
hahahha.. ai loikeee~~~
we're having fun inside the karaoke room
with silly faces.. silly dance.. silly tone..
lagu pulak.. macam-macam..



BATMAN BULI BABY...
dia memula tu.. dok makan je..
padahal sebelum tu dah makan ...
and katanya sebab dia baru lepas makan.. so  taboley nyanyi..
damn... kejam statement itu..
so.. sambil nyanyi tu sambil baby dok skodeng list..
memang terabur la lirik aku...
and dia plak.. dok gelakkan.. ampess punya lakik..
pastu ade time tu baby dok gila nak amik lagu industan..
dia tak bagi tapi baby nak amik jugakk..
macam pedulik lak aku kan..
tapi.. dia dok tarik2 tangan baby tak bagi dekat dengan tempat select lagu..
wahahaha.. vengong..

done with karaoke
time for window shopping..
jalan jalan and jalan lagi..
tengok harga untuk ice skating..
then.. jalan2 tengok barang..
but siyesly.. BATMAN TAK SPORTING ok..
coz he said that that is not his stuff..
then dia tak mo masuk..
and masa kat DAISO plak..
kejap2 dia ajak keluar.. padahal baby tak habis tengok lagi..
over tau dia...



sebab perangai dia camtu..
end up baby mcm berangin sikit kat dia..
huu.. naseb arh kan..
so.. punishment... dia kena drive back home..
with kesesakan yang melampau..
hahahhaa.. padan muka...
dengki sangat kan...
masa mula mula tu dia tak tahu... then keluar dari Sunway Pyramid..
bila dia perasan banyak lampu merah (lampu brek kereta)
terus dia senyum lebarrr.. ahhaha..
LUKENABEB ~!!! hahahha...  and dia dok cakap..
"BIJAK BINI AKU~!!! BIJAKKK BINI AKU~!!!"
hahhaha... i know.. tapayah puji..
hahahhaa..

thanx so much sayang..
u brighten up my day..
i love u. 

p/s: lepas nie xtau bila pulak dapat jumpa Mr. Batman.. maybe time wedding adik dia kot..

EditingMySpace.com - Valentines Day Dividers


BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment