..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Tuesday, 5 February 2013

Tempahan Dari Kawan Rai Mars


just a quick post..
tak ade ape yang nak dibebelkan sangat..
just nak share sikit dengan kengkawan..

rasanya ramai kot yang dah tau siapa Rai Mars nie.
kalau tak tahu.. dia nie adik Terchenta..
err.. memang single.. tapi budak lagi..
so pada yang tetiba rasa nak mengorat or nak jadi adik ipar tu tak payah la kot..
tunggu dia besar sikit ok~!!!

so.. ramai kot dah tau yang baby now addicted to seni Quilling
ala.. kertas gulung-gulung tu..
so.. at first memang la buat saja.. buat hobi..
buat sakat adik..
since mama n papa pon support sediakan barang-barang..
so.. kita bedal je la..

tak sangka pulak ade tempahan datang berduyun duyun dari kawan sekolah si Rai Mars nie.
dia malas nak buat sendiri.. so dia suruhlah kakak dia nie buat untuk dia..
since baby nie newbie je.. tak creative sangat..
so.. simple design je yang keluar and buatkan untuk diorang..
lepass laaa kalau ditengok..

baby cuma charge RM 2 untuk 1keping card..
sebab design biasa-biasa.
tak berapa nak creative.
tak berapa nak gempak..
and untuk adik2 yang skolah.. rasanya ok kot harga tu..
sebab nak tampung kos beli barang tu semula..

so.. nie antara ape yang baby sempat snap lepas design
kekadang ade yang baby lupa nak snap..
ngee..






simple je kan..
hmm.. nak buat macam yang PRO buat.. x pandai.. 
so.. kita buat simple2 dulu.. 

ok.. adios.. 




Love,
BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment