..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Wednesday, 13 February 2013

Blaaa Blaa Blaa


entri di pagi hari...
hye kengkawan... ade sihat??
kalau sihat alhamdulillah..
kalau tak sehat... semoga cepat la sembuhnya..

entri nie xde tajuk..
just nak merepek dan merepek dan merepek..
sebab saya rindu korang..
haha.. sweet tak? kui kui kui
and saya rindu Mr Batman saya..
puas dah saya meroyan kat twitter hari hari..
#MrBatman & #CintaSiBatman terhasil.

tadi  baru lepas on call dengan my lurve.
mister chenta hati keluar dgn kawan dia...
and i got 11 missed call from him..
hahaha.. bangga giler~!!
bukan senang dia nk buat misscall byk2..
just wanted to inform me that he went out.. with his friend.. and ade gugirl..
awek mana? entah.. gepren kwn dia kot..

then tadi borak borak....citer itu ini..
ugut ugut dia lagi.. hahaha..
well... ugut je.. buatnye belom tentu..
TAPI jangan cabar.. klu takk menyesal nanti..

ayat palik best..
"Saya nie gemok, muka tembam... mana ade orang yang nak... awak je yang nak kat saya.. tu pon mungkin sebab awak paai spek.. kalau tak pakai spek, awak pon tak nak dengan saya " - Mr Batman
wahhh.. ghitu rupanya persepsi sayang saya pada dia..
ampeh... daku kuciwaaaaaa.. huwaaaaa






Love,
BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment