..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Tuesday, 7 May 2013

If You Understand


hurm.. nak coret coret sikit kat sini..
alang-alang tak boleh tido..
so.. kita update sekejap..

sementara masih cuti nie kan.. baby memang amik kesempatan untuk update dengan aktiviti-aktiviti bersama dengan Mr Batman
nak jumpa?? memang susah sikit lately sebab dia bizi dengan kerja..
faham la jugak.. kerja media kan..
*naseb u dpt junior as ur gepren... sama bidang.. hehe*
biar la dia kerja kuat sikit.. kumpul duit nak kahwin katanya.. huu..

memang la update setiap hari... sebab selalu contact each other kan..
tapi.. since cuti nie boleh la spend few hours dengar dia on air..
after that dia akan tanya mcm mana performance dia..
bila kena kritik... muncung lah dia..
tapi.. if for good why not kan??

just lately nie baby macam a bit emosi sikit..
tekanan kerja membuatkan baby mcm tak rasional kadang-kadang
terikut sangat emosi..
so.. memang rasa bersalah sangat sangat...
few times jugak dia tersinggung.. terasa... but siyesly baby memang tak de niat nak sakitkan hati dia..
x de niat nak cabar dia or what ever..
but it just happen..

rasanya baby tak pernah kot citer pasal Fanatik Fan dia.
buat masa nie sorang je la yang baby tau... yang lain-lain tu x sure..
ade jugak few of his fren yang citer2 pasal perempuan ni dok tangkap cintan kat Mr Batman..
and ade few times yang baby dengar sendiri melalui ucapan SMS yang dia hantar ke konti Selangor FM
Bab Merajuk (topik) - dia sms mintak Mr Batman pujuk
dia sms bgtau birthday dia - *mintak wish la tuuu kan?*

cemburu?? tipulah kata tak cemburu kan..
berkaitan dengan emosi.. perasaan kot..
lagi pulak orang yang kita sayang kot..
tapi tak adalah baby nak cemburu buta ...
baby accept everything yang berkaitan dengan dia.. dengan syarat.. bukan bab yang menyakitkan hati & mencabar keimanan, dan diri baby..
dah dia dah ada peminat... terima je la..
bukan boleh buat ape pon... if kita marah but dia tetap nak minat jugak.. hak dia kan..
just percaya pada pasangan je la...

td ade tergigit lidah sikit...
gara-gara DJ bertugas baca SMS dr si peminat tu.. katanya nak demam..
then usik-usik la Mr Batman..
sekali dia melenting pulak...
chillex la bro... usik je pon..
tapi memang tersentaplah hatiku ini kan... bila kena marah sedemikian rupa..
tapi besar2 pakai caps lock lagi FULLSTOP!



if you understand.....
"saya terima awak seadanya.. insyaallah.. baik dan buruk awak.. kebaikan dan keburukan awak"
"saya terima kerja awak... yang bizi tak tentu masa... "
"saya terima keluarga awak... yang akan awak lebih-lebihkan daripada saya"
"saya terima kawan-kawan awak... yang kadang2 melepak tak ingat masa"
saya sayang awak... saya cintakan awak..
dan kalau dijodohkan saya nak jadi yang halal buat awak.. macam yang kita plan





Love,
BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment