..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Thursday, 23 May 2013

Assignment "Rare" Punya


sebab mood still mood assignments..
so... lets citer pasal 1 assignment nie..
for me agak Rare gituuu..

* Rare = pelik, unik, jarang berlaku.

 ✿ Activity 1 



Lokasi : Kolej Melati, UiTM Shah Alam.
my assignment partner, Esha Mahad.. duduk kat tengah jalan raya tu... dengan pakai telekung..sambil makan keropok.. haa.. timing dia memang baik.. sebab dah nak dekat waktu maghrib.. haa.. so sweet kan.. ape lagi.. orang yang lalu lalang tu memang nampak pelik laaa kan.

✿ Activity 2 



Lokasi : Kolej Melati, UiTM Shah Alam

once again.. my groupmate Cik Esha Mahad buat kerja giler..
stop people yang nak naik lift.. siap posing maut lagi tu...
feeling diva katanya... haha.


✿ Activity 3 



Lokasi : Kolej Melati, UiTM Shah Alam

my turn pulak... firstly jalan jalan dengan bunga... then bila ada kereta nak keluar tu.. kita tahan dia.
hahahaa.. tahan je.. tak buat ape-ape pon...
after 2-3 minits.. jalan kat dia and bagi dia lollypop...
dia plak mcm tercengang..
kalau perasan kereta pertama ni... kereta honda nie whoaa.. puas hati beb.. puas cuci mata..
memang satisfied habis.. hahahaa.. ok itu semua poyo~!!

disebabkan baby.. kesesakan lalu lintas terjadi la sekejap..
then siap berhenti lagi and turunkan tingkap.. and amik lollypop..
disebabkan diorang baby sendiri pon ter-persuade untuk bagi lollypop tu kat diorang...










Love,
BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment