..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Wednesday, 29 May 2013

Drama Air Mata


hurmm.. malam berkasih sayang kot malam semalam..
kengkonon nak menggedix santai macam biasa..
walaupon agak awkward sebab dia (Mr Batman) bagi 4 hari "Single Day"
tapi buat bo-layan sajalah kan.


al-kisahnya baby memang ada satu simptom agaknye..
kalau Mr Batman tu keluar... selagi dia tak balik tu baby tak boleh tido.
TAPI.. yang hampehnye pakcik sorang tu.. Mr Batman tu kan..
kalau dah jumpa kawan tu memang lupa terus dengan diri ini..

memang kebiasaannya Mr Batman kalau hari isnin pergi main futsal dengan kawan-kawan dia..
lepas main futsal tu time nak melepak sakan la kan..
yang HAMPEHNYA bila dia tak reti reti nak balik ke rumah..
panassss pulak hati kita kan.. sebab kita nie macam menunggu dia...
dah la esoknya plan nak jumpa.. nak uruskan hal kawan dia..
tapi dia buat donno jer... bengang pulak hati kita.

then.. near 3 a.m. baru dia balik..
whoaaa.. terbakorrrr hati kita.. and dia gelakk je la..
say sorry.. tapi bila jumpa kawan lupa kita jugakkkkkk~!!!. bongok tau~!!
kebetulan semalam masa sedap bergonjeng dalam bilik.. tetiba kakiku tercedera.. terkena pisau~!!!
bongok betol la sapa dok main blade/razor dalam bilik orang..
tak pasal kaki kita yang mulus nie tercedera... haih..
so kengkonon macam dia prihatin la kan..
tak nak susahkan kita nak drive..

dah borak punya borak...
tetiba baby terlepas cakap....
ok. fine~!! my fault.. saya salah cakap..
baby cakap "Pergi Mati"
tapi siyessssslyyyy i dont mean that thing
cuma terlepas.. dah dia macam nak x nak jumpa..
konon konon dilema la ape sumer la kan..
haaa.. hamekkk terlepass.. kena sedas..
and masa tu dah pukul 3 lebih... time biasa otak tengah ting tong..
sekali dia baik punya tacing~!! emo~!!


dari dok citer citer tu terus jadi babak sadis & kuciwa..
bila datang bab yang nie..
memang ape yang keluar semua datang dari hati la kan..
omputih kata "Heart-to-heart" speaking.
dia cakap dia syg sangat kat baby..
tak nak terpisah la.. itu ini..
pastu dia sentap bila baby terlepas cakap macam tu..
baby pon ape lagi... balas balik laa..
tapi ape yang baby cakap semua dari dasar lubuk hati baby..
baby jarang komplen bukan-bukan..
baby jarang luahkan ape yang terbuku kat hati...
so.. semalam tu la medannya..

tertiba.. saya terdengar sob sok sek..
bunyi macam orang tengah menangis...
wahahahaha... cengeng jugak Mr Batman kan..
terus lepas tu dia xmo cakap..
malu konon... padahal dah kantoii dah dia nangis..

i think disebabkan luahan tu kami jd makin rapat..
kami makin saling memahami..
kalau TAK FAHAM jugak.
memang berbakul2 la @*#$%^&*% yang keluar kan..






Love,
BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment