..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Friday, 19 July 2013

Meet My Pujaan Malaya, Shazroul


alkisahnya.. semalam..
plan nak keluar lepak lepak dengan Abang Kacak (will be introduce at the next post)
sekalian nak buka puasa sekali..
then.. kelmarin ternampak kwn baby ni post something kat instagram dia..
show ramadhan.. hurmm look interesting..
then cakap dgn Abang Kacak tu.. dia pon agree..



tu banner event tu la..

oh lupa nak kenalkan.. pujaan malaya tu ialah SHAZROUL
korang boleh search FB dia Shazroul Fazlie Zahari
a friend of mine.. ARTIS... profession : penyanyi..

baby sampai kat Ampang Park pkol 5 petang..
then jenjalan kat sana..
sempat lagi tau ukur tanah kat KLCC.. haha..
after IFTAR.. baby pon gerak ke stage..


sempat la borak borak dengan Shaz sekejap..
wahh.. dlu dia pendiam sikit.. now petah cakap..
good improvement..
nampak sangat baby dah lama tak jumpa dia..



3 lagu dinyanyi oleh Shazroul pada malam tu.
Sepasang Kurung Biru (Khairil Johari Johar)
Pencuri Hati  (single terbaru Shazroul & Adzrin Adzhar)
Menjelang Hari Raya (by Dj Dave)

lastly.. Thanx for the Limited Edition Single ni..


katanya tak ada dipasaran...
thank you Shaz ..

   





Love,
BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment