..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Sunday, 7 July 2013

Isu Rokok




kdg2 pelik dgn manusia.. masa time jerebu sebuk nk pakai mask konon asap jerebu tu blh maut.. tapi asap rokok tu ko tahan lak walaupon sama je akibatnya.. bukan korang tak tau bahaya dia.. tapi saja nak membunuh diri.. 

dok nak lawan.. boikot barang2 israel ape sumer.. rokok tetap kat mulut, kat tangan.. tapi tak fikir ke asal mana idea n top management company rokok.. tu sumer tipu helah israel je pon.. idea asal israel..tapi sebab korang da TAGIH sangat.. korang buat2 tak tau.. 

sebok dok kata jgn kwn dgn org yg ade HIV.. yang amik dadah.. sampah menyarakat katanya.. habis korang yang isap rokok tu bukan Sampah ke? pembunuh lagi.. 

think it wisely.. tak guna tuding jadi kat orang.. marah guna bahasa2 kesat .. caci maki ape sumer.. tau marah.. tapi.. biar kita mula dengan diri kita dulu.. fikir2 kan lah ye.. maaf terasa.. hanya nukilan hati semata





Love,
BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment