..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Friday, 21 June 2013

When There Are No More Sparks


hello gurlfie..
pkol 6.24 pagi and yet im still awake..
grrr... just too tired..
but still wanna update a lil bit at da blog.

Kenapa Perempuan Stay Dengan Lelaki.

well.. kalau cakap pasal persoalan tu.. banyak faktornya..
antaranya
* kerana kasih
* kerana sayang
* kerana cinta
* kerana kasihan
* kerana persahabatan



di dalam faktor-faktor tu pulak ade perkara yang mendorong kenapa wanita masih stay dengan lelaki tu.
biarlah dia seorang yang panas baran
biarlah dia seorang yang kedekut
biarlah dia tu x encem.

bila ada "sparks" + something yang drive to it..
it will be enough to motivate a woman to stay at the man

"SPARKS" - hurm... baby tak tau maksud dia yang sebenarnya.. just orang selalu cakap SPARKS ni macam satu perasan indah.. mcm rama-rama kat dalam perut..  hiperbola sgt~! 

tapi bila dah tak ada sparks tu dah..
walaupon laki tu anak dato' anak tan sri... xkan kekal dengan dia
right?
so... jom bina sparks.. but jangan bina sparks yang boleh membakar ye.. hehe






Love,
BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment