..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Thursday, 6 June 2013

I Am Just Had Enough With It !


hello people yang gorgeous..
hurmm.. cerita PANAS lak pepagi nie..
saja nak menghangatkan suasana kot.

al-kisahnye.. baby kena handle this 1 event nie
pegang portfolio as Treasurer.
treasurer  nie macam biasa la... pegang duit.. handle duit..
dah macam chetti lak dok kesana sini mintak duit...
dan mcm org bank pulak dok keluarkan duit..
kiranya at this period time mesin mesin kat bank tu dah macam kawan baik lah..

BUT 1 think yang buat baby meluat..
bila ade pihak yang cuba bikin panasss
sengaja mengundang lahar..
bila I cut the quotation yang diberi...  atas sebab sebab tertentu..
dia started to shout ..
takat menjerit2 tu tak kisah lagi..
tapi bila guna perkataan bukan bukan tu yang buat org rasa nak meletop.

then... bila kita try nk bincang.. dia bising2 tak nak dengar
paksa-paksa lagi...

later la baby upload kata-kata madah pujangga daripada si dia.





Love,
BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment