..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Thursday, 22 March 2012

Genting With Dior & Frenz

assalamualaikum..
nak citer ni..
ari isnin lepas.. 19 March 2012)
baby diajak naik ke Genting..
oleh Dior..
teman dia pergi show dia..

sebab mulut gatal.
baby memang gatal mulut..
dapat tau Dior nak pergi show kat Genting..
baby pon lajuuuuu je nak pi..
tengok date macam ok...
lagipon dah lama baby meroyan nak pi..
ni Dior dah ajak.. ape lagi...
haaa.. kita redah ajer.. huu.

disebabkan baby takut nak drive naik gunung tu kan.
baby pon cakap la kat kawan baby..
yang baby kne naik genting..
dan dia pon dengan baik hatinye... ingin menemankan.
tak main tau paksa paksa.
dia rela hati oke~!!
thanx CAR..

so.. baby gerak dari melaka dalam pukul 8 pagi.
eksaited sangat nak pi genting kan sampai mata tak mahu nak lelap..
alang-alang Car dah bangun.. n dia pon nak check kereta..
baby pon gerak la awal.. dia tunggu kat KL.

dah amik Car.. dia pon buat check up kat kereta..
check up uols.. dh mcm hospital2 kan.. he he..
then amik Dior..
since Dior stay.. he gonna go there with me.
dah amik dior.. setelkan ape yang patut..
kami pon gerak la naik Genting..

kat Genting.. Dior terlibat dengan show dalam majlis anugerah oleh Axa Affin
di Genting International Convention Centre. (GICC)
kinda big show for us.
gimmick pon besttt jugak..
costume.. dancers.. drummers korea sumer ade..

the show was interesting..
Dior done the best that he could do.
but here and there ade la someting..
mic tiba tiba x de suara..
the lighting hancus..
no extra time for the performers to interact with audience..
but overall ok sajo..

lepas habis show..
baby, dior dan rombongan cik kiahnye..
menjamu selera... nyum nyum nyum..
mahalll doww makanan kat atas nie..
but wat to do.. kne accept sajo larh..

lepas makan.. kitorang pi jenjalan..
beku jugak la baby nie kan..
yang lain steadyyy je..
huu.. nampak sangat saya ayu.. (cover diri)
hahahaha..

kemudian dalam pukul 4 pagi baby dan kawan-kawan turun balik ke Kuala Lumpur.


BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment