..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Sunday, 19 January 2014

MY Design for Subject Publicity & Event Management


masa part 4 ni kan..
baby n team kena buat 1 small event
why small event???
sebabnya masa part 5 nnt 1 kelas kena buat 1 event yang agak besar
so nie macam permulaannya.. walaupon sebelum nie kami dah pernah buat event besar as 1 batch..
its ok..

1 kelas dibahagikan kepada few groups..
1 kumpulan tu ada 5 orang..
and kena propose few events each group..
dalam banyak banyak event yang antara kami propose.
akhirnya kami stick pada 1 event..
"CHILDREN DAY CAMP"

disebabkan baby ketua projeknya...
dan baby mastermindnya..
diorang lantik baby jadi CEO of the company..
ala.. virtual company..
tak caya???
nie la business card baby ok...



kelas tak business card tu??
i design sendiri ok~!!
macam biasa curi tampal n edit sana sini kasi santek..
haha.. i bukan budak art ok~!! so.. x heran la biasa2 jerrr.
janji hadoo...

so.. baby nak share few of my design yang berkaitan dengan event nie..
Banner
Bunting
Name Tag
Label

Invitation Card
Invitation Card (Back)

design utk Button Badge, alas cawan & kipas
so ni antara design yang baby buat..
ala.. newbie je..
tak pandai pon bab design design nie..
tapi dari habis duit bayar orang semata... baik baby dok godam je kan..
heee.

btw.. event nie cuma jadi mock-up event.. 
sebab kekangan masa...
if ada yang nak jadikan ia 1 event reality.. let me know..
i love to hear n collaborate with u guyz.. 







Love,
BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment