..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Friday, 13 December 2013

#Throwback Birthday Party 2013


sebab citer nie dah basi.. kita kasi putar kembali..
ngee.. jangan marah ha..
this happen pada 26 November 2013
tarikh yang sama dengan birthday baby..

ekceli baby memang sedar dengan perjalanan tarikh ni..
ye la.. hampir ke my birthday la katakan..
so.. at first dalam kepala nie dok jugak la fikir who is gonna be the first one who wish my birthday.
who the first one who call me..
who the first one who text me..
and so on la kan..

a few days before my birthday nie..
baby  & batman memang tak lama x berhubung..
tak ingat la berapa lama.. around 2-3 weeks jugak la jarang contact..
ke tak de contact langsung ekk???
haaa.. lupa~!!!
so few days back tu Mr Batman tetiba im.. nak ajak date.
dalam kepala nie pelik jugak laa... sebab dia tu bukan rajin bebenor..
ye la.. sejak kerja nie.. bz sangat..  to say HYE pon payah.
nie siap offer nak pick up and bawak pergi makan..
hurm.. layankan je la.

Steamboat party on my birthday. ^.^

so.. on the day.. Mr Batman pick up baby dari rumah..
nak bawak makan steamboat katanya..
fine... kami ke Shah Alam .. makan steamboat..
yang peliknya 1 statement keluar..

kambing panggang at D'Kayangan Buffet Steamboat, Shah Alam


Batman : saya tak pandai makan steamboat
Baby : if x pandai makan.. why bring me here?
Batman : sebab makanan macam ni je yang saya pernah tengok awak makan 3 jam tak mo bangun.

=.=" 
huh... perli la tu... hmm..
so.. lepas makan.. weolls pergi jenjalan sekejap..
katanya nak redakan perots dia.. ye la.. lepas mencekik buffet la katakan..
dalam jalan jalan tu i made something..
I made a man cries..

nak kata baby ni jahat or zalim??
tak kisah.. but that is the only time and baby rasa sesuai..
a time when we met..
a time when he could listen to me..
and we have a heart - to-heart talk between us..
kalau harapkan di telefon.. makin berjela2 n berjeda jeda la gaduhnya..
i donno why..
so.. that is the only thing i think sesuai untuk kami berbicara tentang masalah..
and YES.. i crooked all the mood.
and Im sorry...
but i dont think i have any other time ..
coz after that we dont even met again right???






Love,
BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment