..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Tuesday, 3 September 2013

#Throwback Open House Mertua


jom kembalikan masaaaa....

ekceli baby dah x ingat dah tarikh bila Family Mr Batman buat open House..
coz bende nie dah nak hampir 1 month baru baby update kan..
maaf deh.. mood ilang laa.. pergi beraya... haha..
if not mistaken it was held on the 2nd week of Raya..

sebelum hari rumah terbuka Mertua baby nie..
baby ade gado dengan Mr Batman..
agak agak besar jugak laaaa.. sampai  x bertegur..
gaduh hari khamis... jumaat tu x bertegur cuma Mr Batman post kat inbox je invitation tu..
nampak x baikkk punya perang..
so.. bila dah gado.. dengan tak tegur.. macam2 yang main kat kepala..
namun dicekalkan hati... pergi juga la.. hadapkan saja masalah2 itu..

Mr Batman kata start pkol 2.30 petang...
so.. baby setelkan bende2 yang patut dibuat sebelum tu baru la siap2 pergi open house tu..
sampai2 je kat rumah tu... x de orang lagi..
kiranya baby orang pertama sampai..
and u wanna know something??? Mr Batman baru nak mandi time tu..
hahaha... teruk~!! dia x siap lagi.. ape daaaa

rancangnya baby nak stay just a few hours je..
then kengkonon nak balik... coz ekceli ade another house to attend..
tapi macam something wrong somewhere je bila baby rasa macam nak balik...
macam mak Mr Batman x ckup kakitangan untuk menolong ...
so.. baby pon tolong la mana yang mampu..
jangan tak tahu... i time tu dah fefeeling tuan rumah dah..
Mr Batman??? dia setia duduk kat tepi...
mana yang ase boleh past kat dia... haruslah pass kan..

lepas asar tu.. kebanyakan masa baby duduk kat dapur..
so.. Mr Batman pon kat dapur jugakk..
nampak tak setia tuu...
siap masak Mee Hoon Singapore ok..
kelasssss kan..
naseb tak de sapa yang mengata... hahaha..
tempat dating paling sweet penah baby lalui... DAPUR.
mne taknye.. masak sesama.. siap main air..

bila dapat rest... si Mr Batman yang over tau....
dia sempat tido sambil berlagu2 (dengkur) lagi.
ampehhhhh... x de cover punya..
puas di kacau pon dia boleh sambung...

nearly 11pm baby pon minta diri and balik rumah..
tapi 1 bende yang baby cam pelik..
kelmarin gaduh... semalam x bertegur... ari ni sweet giler...
apekah ini?? ok.. kompiusssss.. 





Love,
BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment