..:: Selingan Cinta::..

Flying BeeFlying BeeFlying Bee Flying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee Flying BeeFlying BeeFlying BeeFlying Bee

Wednesday, 18 April 2012

Sumpah!! Saya Tak Mengorat Dia.

assalamualaikum...
lama x coret2 nie..
maaf la ye.. demam.
tenaga x bape nak ade.. disamping dengan rasa pening tahap dewa..
so.. amik keputusan restt...
now dh ok sikit.. so.. menaip la sekejap..
*semangat neh~!!*

baby now tengah pening.
pening sepening peningnya...
mana tak nye..
cuba nak elak kena gosip dengan Dior..
sekali kena pulak dengan orang lain..
cepat2 reda ye gosip2 ni..
ai bukan artis..
mak hayam pom bukan..

citer pasal Dior.. rasanya dulu baby dah keluar statement berani mati kat sini..



baru baru nie.. baby de kenal sorang kenalan ni..
tue.. gambar dia..
nama dia FAZRIL.
baby kenal dengan dia masa kat event show Annual Dinner MXB Award Gala Nite kat Bukit Jalil Golf & Country  Club.
macam biasa.. baby pergi dengan Dior.

dia yang mula2 tegur baby..
dan borak la sikit sikit..
ala.. borak2 kosong..
ye la.. dia one of event crew..
baby pulak pengantara antara event crew dengan dancer & Dior
so.. kami banyak communicate lar kan.
profesional je.

kebetulan laa kan..
dia mintak contact number & profile Dior.
ye la.. dia kan event management company..
mana taw kalau2 ade job snagkut..
senang nak hubung..
orang kata offer la jugak kan..

sebelum balik..
saja la layan perangai gedix ni kejap..
amik gambar..
apalagi.. buli boss kejap..
bila lagi kan nak buli.. yeh yeh yeh



kalau Fazril ni dah ade girlfren..
sy mintak maaf sangat2..
sumpah!! saya tak mengorat dia..
kawan kawan je..
more citer psl profesyen keje je.
x pon dok merepek meraban..

kalau ade yang tuduh baby guda dia or mana2 lelaki..
meh sini.. nak luku kepala dia..
sebab baby sendiri tak tau macam mana nak ngorat orang..
siyesly.. baby x penah ngorat orang..
tapi xtau la kalau personaliti baby ade yang memikat hati n pandangan orang..
tu diluar bidang kuasa baby kan..
so.. x dapat nak buek apo laarr..
tapi.. siyesly.. baby x pikat orang..




BabyNurul Ain

No comments:

Post a Comment